fredag 1 september 2017

Stikkontakter

Har du behov for en ny stikkontakt? Vi fører de største merkene som Elko, Elko plus, Namron og ABB! Vi tilbyr et bredt utvalg av stikkontakter både til våtrom og tørre rom i forskjellige utførelse slik at du finner den stikkontakten som passer best til ditt behov.


Trenger du teknisk påvegg stikkontakt med jord for bruk til komfyr eller kanskje en sprutsikker stikkkontakt innfelt med klapplokk og barnevern? ELKO er ledende innen produksjon av elektroteknisk materiell. I alle aktiviteter tilstrebes en høy miljøstandard.

ELKO ønsker å oppnå utvikling og produksjon av miljøvennlige produkter. Ett ledd i denne utviklingen er å velge miljøbevisste underleverandører. Det jobbes også for å nå et minimalt ressurs- og . STIKKONTAKTER Laveste pris hos Elmaterialer. Vi forhandler stikkontakter med prisgaranti! Hos Harald Nyborg har vi et bredt udvalg af stikkontakter i topkvalitet til lave priser.


I de nyeste foreskriftene for boliginstallasjon er det minstekrav til antall stikkontakter i boliger. I korte trekk skal det monteres to uttak pr m2.

Det er viktig å fordeler uttakene på flere kurser. Det blir mindre behov for skjøteledninger og redusert brannfare. Sikringene skal sørge for at strømmen blir brutt hvis det for høyt strømtrekk i forhold til det anlegget er dimensjonert for, og dermed hindre overbelastning i forhold til det de strømførende ledningene er dimensjonert for. Stikkontaktene bør ikke . Smart Connect strømforgrener med jord. Køb her – hurtig levering!


Kellen kabeltrommel jordet mm2. TP-Link HS100(EU) WiFi Smart Plug. Derfor er stadig flere opptatt av at bryternes design matcher stilen i det aktuelle rommet eller i boligen.


De siste årene har det blitt utviklet designbrytere i mange forskjellige utforminger, materialer og farger. Det samme gjelder stikkontakter , . Nok antall stikkontakter plassert rundt om i huset er gull verdt av flere grunner. Blant annet gir det friheten til å ommøblere huset i fremtiden, huset blir mer brukervennlig, og dessuten blir huset mer brannsikkert når stikkontaktene er plassert med en viss avstand fra hverandre.


Noe som mange gjerne ikke er . Plasseringen av stikkontaktene skal fordeles over hele rommet, men skal også . Akkurat hvor mange, avhenger av boligens størrelse. Hensikten med kravene er å beskytte mot brann grunnet overbelastning eller varmgang, og . I tillegg til tradisjonelle brytere og stikkontaker kan en også få ringeklokker, lys- og bevegelsesfølere, data- og antennekontakter, termostater og lignende.

Brytere og stikkontakter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg