fredag 20 juni 2014

Färg till öppen spis

Hej, vi tänkte måla vår öppnaspis. Dvs allt tegel på bilden ska målas med vitt är det tänkt. Nu är det dock så att den blir ju rejält varm.


Måla spiskåpan till öppen spis posts Nov Färg öppen spis posts Nov Måla om redan putsad och målad öppen spis ? Jan Måla tegel runt öppen spis , vilken färg ? Här har isabelle mcallister målat sin spis svart.

Oct Det finns även en öppen spis som fungerar väl men inte ger någon värme, så vi funderar på att installera en spiskassett. Vi önskar förslag på lösningar och kulörsättning på och runt spisen. Måste man använda värmetålig färg ? Per och Monica Caspersson, Norrköping. Oct På något sätt känns det lite tabu att måla på en öppen spis. Men, att överskrida gränser är uppiggande, och att experimentera med färger och mönster.


I vårt sortiment finns utvalda värmebeständiga senosprayer och färger på burk anpassade till din vedspis eller kamin. Mejla eller ring oss om du behöver råd. Här säljer vi sprayfärg och spissvärta till din spis och kamin.

Tänk på att använda en färg som tåler om spisen blir varm. Vi målade med en färg som var specellt anpassad för värme. Finns annars en risk att färgen flagnar av igen ganska fort.


Kolla om den blir varm där du ska måla innan du köper färg är mitt tips. Kan man ha vanlig billig färg från typ ÖB? Eller måste man använda nån spec.


När vi -flyttade in i vårt nuvarande hus, då i gult tegel som vi senare målat rött med slamfärg. I vårt stora vardagsrum står en stor öppen spis i gult tegel (samma gula tegel som husets fasad). Vi torkade av den med målartvätt och sedan målade vi den vit med . Feb En grön lite åt det gulare hållet för att den inte ska upplevas för blå emot den svarta spisen. Ger en varm ton som liknar golvets värme.


Jag skulle inte måla väggen för laserande, alltså inte för transparant. Det blir finare med en heltäckande färg mot spisen. Måla väggen med hel matt vattenbaserad väggfärg. Feb Så går det till när vår fejkspis får byta färg till mörk, mörk grå eller kanske man kan kalla den ljust svart.


INTE velat ha den typ rödfärgad-. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för måla öppenspis. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från tusentals vanliga svenska hem.


Om färgen går att lösa enkelt med vatten så är det limfärg.

Det är svårt att se skillnaden men kalkfärg fäster inte på oljefärg. Värmebeständig färg avsett för målning av t. Kaminer och öppna spisar. Sotarn tyckte att jag skulle måla om öppna spisen utvädigt med silikatfärg. Oct Vägg, öppen spis och lister målade i kulören Pinje från färgtemat Lemon Crisp Styling: Dennis Valencia Fotograf: Jonas Ingerstedt.


Framhäv en öppen spis i metall med varma fylliga neutrala toner som duvgrått och kolsvart. Sprayfärg Spis- och ugnsfärg Svart 450C 400ml. Användningsområden är bl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg