fredag 13 juni 2014

Köksfläktar göteborg

Gott hantverk är grunden som Fjäråskupan vilar på. Varje kupa som produceras är unik. Design och tillverkning sker för hand och på plats i vår egen fabrik i Torslanda utanför Göteborg.


Brett sortiment av exklusiva köksfläktar - köp direkt från producenten i Göteborg. Thermex har ett brett sortiment av spiskupor och fläktkåpor. Du får både snygg design och en effektiv ventilation som ger dig en behaglig inomhusmiljö.

BAUHAUS har köksfläktar för alla typer kök. Här finns frihängande, undermonterade, vägghängda köksfläktar. Till nästan alla finns kolfilter som extra till.


Hitta din köksfläkt bland vårt stora utbud av köksfläktar fån välkända varumärken som Franke och Electrolux. Köksfläkt för moderna kök. Hos os på Electrolux Home hittar du köksfläktar , så som kolfilterfläktar och extra tysta spisfläktar.


Kolla in fläktar med den smarta tekniken Hob2Hood hos oss. Hemleverans direkt från Fabrik.

Välkommen till PriceRunner! Söker du efter en snygg och effektiv köksfläkt ? Prisbelönta köks- och spisfläktar från Electrolux kommer alltid i stilren design. Stort utbud av köksfläktar och spiskåpor från de ledande tillverkarna.


Frihängande, väggmontera slimmade, design och standard - för alla typer av kök. Fläktarna har varit monterade men knappt använda. Allt för hemmafixare och proffs.


Att bedöma kvaliteten på en köksfläkt bara genom att titta på den i butiken är inte lätt. Därför är det bra att köksfläktar från och med i år har fått en egen märkning liknande den som finns för kylar och frysar. Märkningen omfattar energiförbrukning, fettupptagning, belysning och buller och anges som en skala.


Det första man tänker på när man kikar på köksfläktar är oftast designen. Men det är viktigare än så. FTX aggregat, värmeåtervinning och köksfläktar till privatpersoner, föreningar och företag. Här hittar du Cylindas utbud av köksfläktar som passar alla hem och finns i varierande storlekar från till centimeter.


Vare sig du bor i villa eller lägenhet kan du hitta en snygg köksfläkt i svart, vitt eller rostfritt med rätt funktioner för just ditt behov. Matlagningen blir både enklare och roligare när tråkigt matos effektivt sugs . Perfekt för återcirkulerande köksfläktar.

Tillverkat av högkvalitativt filtermaterial. Klipps till önskad storlek och passar de flesta köksfläktar. Filtret är flamskyddat och därför helt säkert att använda. För optimal funktion bör filtret bytas ca var fjärde månad. Beställ en fläkt till ditt kök.


I tillvalssortimentet finns kolfilterfläkt med eller utan kryddhylla. Beroende på vilket ventilationssystem som finns i ditt hus kan du sätta in en kolfilterfläkt i lägenheten. Storleken på kryddhylla och skåp anpassas efter utrymmet i ditt kök. När det blir dags att byta filter hittar du . På så sätt blir varje kupa som lämnar tillverkningen på Hisingen i Göteborg unik.


Och kunden kan som vanligt välja vilken färg han eller hon vill ha på kupan. Fjäråskupan, med både produktionsanläggning och kontor på Hisingen i Göteborg , tillverkar specialanpassade fläktkupor, spis- och köksfläktar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg