fredag 6 juni 2014

Infravärmare markis

En markis infravärme med den nyutvecklade Carbon Black teknologin. Den lätta konstruktionen på endast 4kg i rostfritt stål gör den lämplig för montering under parasoller eller markis. En infravärmare ger snabbt en extra mysfaktor till din uteplats.


Med Markis värmare får full effekt direkt efter inkoppling och höjer temperaturen nästan o. Våra infravärmare värmer människor och föremål utan att värma upp den omgivande luften först. Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av terrassvärmare och infravärmare. Välj bland golv-, bord- och takmodeller. Under tillbehör hittar du bla. Den energieffektiva infravärmaren från UFO har god absorptionsförmåga och värmer objekt direkt utan att värma upp luften.


Full effekt nås på sekunder och värmen strålas ut över meter. Infravärmaren är konstruerad för . I princip finns det alla varianter av storlekar och värmekraftalternativ oavsett om det är infravärmare , halogenvärmare, fotogenvärmare eller gasolvärmare som du. Aug Den svenska sommarens nyckfullhet gör oss till uterumsälskare av kaliber. Och istället för att gå ut sitter vi ofta inne i våra uterum på kvällarna, och går miste om dofter och ljud.


Men nu kommer en helt ny typ av infravärmare som gör att du kan sitta varmt och gott under din markis. Perfekt inför kräftor och . Den värmer objekt direkt utan att värma upp luften i miljön vilket undviker energislöseri, hela återges till värme. UFO utvecklar och producerar deras egen teknik och nyckelkomponenter vilket ger mycket goda produktegenskaper och borgar för god kvalité samt livslängd. Med en infravärmare behöver du inte tänka på att ha gasol hemma eller var du ska förvara gasolflaskorna under vintern.


Med en enkel knapptryckning sätter du på eller stänger värmaren. Moogio har flera olika alternativ till terrassvärmare. Enklast och snyggast är att montera fast värmaren på markisen.


Heatlight HLWfick bäst i test när Smartson testade infravärmare tack vare sin höga värmeeffekt, vattentålighet och relativt låga pris för den dyrare tekniken. Placeringen är väldigt flexibel eftersom HLWhar lång strömkabel och har fästen för att kunna monteras på vägg, i tak, under parasoll eller under markiser. Med Somfy blir din markis en njutning vid varje tillfälle. Med motor kör du den enkelt och bekvämt utan tungt vevande. Med sol- och vindautomatik skyddar och svalkar den ditt hus – även då du inte är hemma!


Med fjärrkontrollen kan du nu även styra kringutrustning som belysning och infravärmare så du kan njuta av kvällar . Det finns till och med infravärmare som kan placeras direkt under en markis eller ett parasoll. Detta slipper du med en infravärmare. Något som är otänkbart med en gasvärmare . På Rusta kan alla skapa ett trivsamt och personligt hem som känns kul, spännande och nytt.


Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris. Anvisningar för montage av solskydd och insynsskydd. Persienner som monteras mellan glas måste vara i vit kulör, mörk färg innebär att så hög temperatur uppstår så att glas kan komma att spricka.


Sprickor av sådan orsak ersätts ej av garantin. Den breda, professionella produktserien som löser alla tänkbara behov av flexibel värme. Omfattande sortiment av modeller och tillbehör.


Flexibla monteringsmöjligheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg