onsdag 18 juni 2014

Miele reservdelar stockholm

Miele reservdelar beställer du hos vår reservdelsavdelning, antingen via epost eller telefon. Originalreservdelar från Miele garanterar att din produkt fungerar normalt efter en reparation som genomförts av en servicetekniker från Miele eller från en auktoriserad serviceverkstad. För att göra användningen av våra produkter ännu enklare och roligare finns det även ett stort utbud av tillbehör.


I vår butik i Solna kan du köpa tillbehör till dina Miele -produkter. Tillbehör handlar du inne i Miele Gallery.

Du kan endast betala med kort i våra butiker. Från och med juli kan du inte längre handla reservdelar över disk. Kontaktuppgifter för felanmälan, tips och råd hur du själv kan lösa problem, reservdelar och registrering av kvalitetsbevis. Miele använder cookies för att göra webbplatsen ännu mer användarvänlig.


Om du fortsätter utan att ändra inställningarna i din webbläsare tillåter du användandet av cookies. Miele tillverkar vitvaror och hushållsmaskiner för kök och hem med högsta kvalitet. I över 1år har vi stått för innovation, design och lång livslängd.


Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med frågor, tips och råd.

Vi är ett företag i vitvarubranschen som reparerar, installerar och har försäljning av vitvaror och reservdelar samt. Säljes i befintlig skick och hämstas av köpare! Förnya dina vitvaror med reservdelar till alla kända märken - originala eller ersättningvaror.


I vår online katalog hittar du ett stort urval av delar till vitvaror. Köp vitvaroreservdelarna här! Billiga reservdelar till vitvaror och elverktyg. Läs och skriv rekommendationer om Miele AB i Hisings backa.


Dammsugarpåsar till din dammsugare för att städa. Elgiganten har ett stort utbud av dammsugarpåsar, munstycken och filter - alltid till ett bra pris. Tanklock MoccaMaster Kb7Svart, 1SEK. Filterlock MoccaMaster Svart, 1SEK. Motorkoppling Kitchen Aid Mixer, 1SEK.


Vi utför reparationer både under och efter garantitid på bl. Letar du dammsugartillbehör? Hos NetOnNet finner du ett brett sortiment av dammsugartillbehör.


Beställ online eller besök din närmaste Lagershop.

Vi tillhandahåller elservice , data-tele installtioner men även service av vitvaror i Uppsala. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er. Ledigt heltidsjobb hos Academic Work i StockholServicestjärna till familjeföretaget Miele ! Hitta fler jobb inom Kundtjänstmedarbetare i Stockholms län.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg