tisdag 10 juni 2014

Ivt luftvärmepump kampanj

Via en tyst och effektiv fläkt sprids den sedan i ditt hus. IVT :s värmepumpar använder bergvärme, markvärme, sjövärme eller luftvärme för att förse ditt hus med miljövänlig, energisnål värme. Det kanske verkar lite i pengar, men det är för att IVT :s värmepumpar är så effektiva. Kampanjen räcker till den oktober.


Din exakta rabatt beror på vilken värmepump du köper. Skicka in dina uppgifter så får du offert på en komplett anläggning inklusive installation.

IVT Nordic Inverter KHR-N utmärker sig med positiva värden i flera deltester. Värmepumpar av typerna luftvärmepump , bergvärmepump och vattenvärmepump. Ju högre värmeeffekt pumpen har, desto lättare värms stora bostäder.


Energieffektiva modeller drar mindre ström och kostar mindre att driva. Med fjärrkontroll är det enklare att styra värmepumpen. Underhållsvärme håller värmen i rummen . Fortum erbjuder luftvärmepumpar tillsammans med IVT.


Kolla in pris och info om installation för den luftvärmepump som passar ditt hus. Välj en luft- luftvärmepump och lägg den i varukorgen.

Gå till erbjudandet och välj en luft- luftvärmepump Klicka här! Om du vill ta del av ett erbjudande eller en kampanj , är det bara att följa instruktionerna för det aktuella erbjudandet. Via köpknappen når du den . Hitta rätt luft- luftvärmepump för ditt hus genom att ange dina önskemål och husets förutsättningar, så får du förslag på vad som passar just dig. Köp din IVT luft- luftvärmepump hos Polarpumpen redan idag!


Den passar bäst för mellanstora och mindre hus och är en sann värmepump i ordets rätta bemärkelse. Med högre COP och bibehållen kapacitet. Reservdelar till IVT -värmepumpar. Vi har sedan starten av vår verksamhet varit återförsäljare av värmepumpar från IVT – Sveriges enda Svanenmärkta värmepump ! Med en luft- luftvärmepump kan du spara energi på uppvärmningen av sommarstugan, fritidshuset och torpet. Samtidigt hjälper du stugan att må bra och.


Vi byter din frånluftvärmepump. Kanalrengöring samt injustering av luftflödet ingår utan extra kostnad. Energikontroll kan nu stoltsera med att vi är IVT No.


Det firar vi med kampanj på serviceavtal under sommaren. Ring in till oss så berättar vi mer! Vi kan allt som rör ditt värmesystem med effektiva värmepumpar och solcellsanläggningar för ditt hem och företag.


Vi säljer och reparerar värmepumpar i Stockholm.

Vi erbjuder givetvis kostnadsfritt hembesök för att kunna ge dig en så säker och rättvis offert som möjligt. Reparation av Panasonic luftvärmepump , Reparation av Toshiba luftvärmepump , Reparation av IVT luftvärmepump , Reparation av Daikin luftvärmepump , Reparation av Mitsubishi luftvärmepump , Reparation av LG luftvärmepump , Reparation av Fujitsu luftvärmepump , Reparation av sverigepumpen luftvärmepump , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg