onsdag 11 juni 2014

Kamin installera

En kamin eller eldstad står på mångas önskelista och speciellt idag, när el- och oljepriser blir allt dyrare och kraftiga oväder slår ut vår elförsörjning. Behovet av en alternativ värmekälla i hemmet känns mer angeläget och med en braskamin från Contura får dessutom en väldigt mysig, stämningsfull och miljömärkt . Boka hembesök, handla eller fråga oss. Med våra hantverkare och installatörer blir din kamin lösning rätt för hus, lägenhet, sommarstuga eller vindsvåning.


Kalkylen utgår från en installation av en rak skorsten. Prisuppgiften är ungefärlig.

För att vi ska kunna lämna en slutgiltig offert behöver vi göra ett . Vad kostar det att installera kamin ? Något enkelt svar finns inte. Jag försöker planera så att sotaren hinner . Du underlättar hans arbete väsentligt om du inte har monterat skyddssvepet som tillhör vissa braskaminer, innan han kommer. Det är inte svårt att installera. Vi säljer och installerar kaminer och skorstenar i hela Stockholms län.


Kan jag installera flera eldstäder till min skorsten? Vi har en kamin i gillestugan och vill nu ansluta ytterligare en på markplanet.

Ofta går det alldeles utmärkt. Men det beror på konstruktion och dimensionering av befintlig skorsten i förhållande till de anslutna eldstäderna. Det bästa är att låta personal från Eldabutiken utföra . Om du redan har en skorsten, låt en sotare eller branschkunnig person kontrollera att den kan användas till den kamin du vill ha. Låt säga att kaminen kostar 15. Hur mycket värme sparar man med att installera en.


Den levereras i en färdig byggsats med utförlig beskrivning. Installera kamin , försäljaren insisterar på renovering? Funderar du på att installera en braskamin eller annan typ av. Vi kan skorstenar och kaminer. Installation av kaminer och braskaminer i Linköping.


Vi ser det som en självklarhet att finnas med er hela vägen i er nya investering. Initialt kommer vi hem till er för att tillsammans titta på era möjligheter och önskemål. Våra skickliga murare skapar enkelt det där extra som andra tar så mycket mer betalt för – det är vårt bidrag till dig som kund. Under sommarmånaderna när det är varmt ute, ljust länge och du kanske har lite fritid över, är det rätt tidpunkt att montera in en braskamin och skorsten. Jobbet kan du göra själv om du är lite händig.


Glöm bara inte att du måste göra en bygganmälan till kommunen innan du påbörjar arbetet. Vi installerar alla typer av eldstäder.

Kaminer, täljstenskaminer, insatser, kassetter. Vi hjälper till med allt från bygganmälan till komplett installation av kamin. Krävs bygglov för att installera braskamin ? Vi genomför en egenkontroll och sedan slutbesiktigar sotaren installationen.


Går det att installera en kamin själv ? En kamin varar i många år och då är det tryggt att veta att din kamin klarar att användas flitigt och håller. Dessutom är det viktigt att du .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg