fredag 20 juni 2014

Tilluftsdon

Köp produkter för ventilation, fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura. Tilluftsdon i plast med reglerbar inställning av luftflödet. Donet är avsett för montage i tak eller.


Soliduct erbjuder ett brett sortiment av prisvärda ventiler och tilluftsdon online för en renare och hälsosammare inomhusmiljö. Speciellt anpassad för att motverka: Fukt.

Välkommen till Lindsells AB! Certifierad energiexpert, energideklaration och ACF i Malmö, Lund och Helsingborg. Aerodynamiskt utformat med goda egenskaper både vad gäller ljudnivå, egendämpning och kapacitet.


Omställning av lång resp. JET kan även vridas ± 30°. MATERIAL JET: Pulverlackerad stålplåt i vit standardkulör.


Lindinvents aktiva taktilluftsdon TTC möjliggör ett bra inneklimat till en låg installationskostnad och mycket låga driftskostnader.

Lindinvent erbjuder olika typer av tilluftsdon och tillbehör för behovsstyrd ventilation. Våra produkter står för hög kvalitet och lång hållbarhet. Finns det någon exakt vetskap om var man ska placera takmonterade tilluftsdonen, har tänkt mig centrerade ovanför fönstrena men finns det någon. Purmos eller Thermopanels radiator, tilluftsdon , kanal och filter bildar en helhet, som garanterar ett dragfritt och fungerande friskluftssystem. Ett självklart val till din . Halton erbjuder inomhusklimatprodukter och -lösningar för offentliga och kommersiella byggnader.


Egenljudsaltringen hos tilluftsdon är beroende av kanaldragningen närmast före. Beroende av stomtyp väljer man olika design av tilluftssystem med olika donplaceringar, etc. Tillägg egenljudalstringen från tilluftsdon beror på montage av donet, dvs. Funktion och design förenas i Swegons väggmonte- rade tillluftsdon SDW. Lämplig för små lokaler som tex bostadsrum och kontor.


KE är ett tilluftsdon som passar kontor, bostäder, etc. Finns också tillgänglig i rostfritt stål. KE Injusteringsinstruktioner.


DRT och DRTI levereras med tangentiell spridningsbild om inget annat anges. DRTI används vid infällt montage i standardbärverk 12 .

CLIK är marknadens bäst fungerande och snyggaste tilluftsdon ! Med Epecons tilluftsdon möjliggörs tillförsel av förvärmd och filtrerad friskluft via radiatorn. Till alla klassrum har REPUS halvrunda dyskanaler installerats, produktbeteckning DKU31 med varierande längd och antal dysrader beroende på önskat luftflöde. Detta gör man genom att låta den inkommande luften passera över radiatorn. För att styra detta luftflöde och samtidigt optimera förvärmningen installeras tilluftsdon.


Samtidigt som luften passerar donet avskiljs också fasta partiklar beroende på val av filter. Den ger lägenheterna kontrollerat luftflöde och en bättre inomhusmiljö. VENTPLUS kan levereras med olika typer av filter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg