torsdag 26 juni 2014

Vvs butik se

Hela utbudet hittar du i vår webbshop. Ta en titt i vårt utbud och kontakta oss för eventuella frågor! De flest rör har enhet meter, endast hela längder levereras. En av Sveriges snabbast växande och STÖRSTA VVS webbutik på nätet.


Vårt motto är att få fram allt du önskar inom VVS och bygg till Sveriges lägsta priser.

Det vi inte har upplagt i vår butik ordnar vi alltid fram en offert till lägsta pris. Hela Rinkaby Rörs verksamhet genomsyras av kvalite och välkända fabrikat. Din kompletta VVS butik ! Vi erbjuder ett brett sortiment inom vvs såsom rör och pumpar.


Till exempel vilka betalningssätt de godkänner, om de har några fysiska butiker och mycket annat. Ska du köpa värmepump, varmvattenberedare eller VVS produkter till ditt hus? Vårt arbete gör att du som kund får det bästa totalpriset på dina inköp.


Allt kan beställas på samma plats och det är lätt att nå någon av våra kunniga VVS konsulter.

Vvs - butik - vvs , badrum, vvs - butik , värmepumpar, golvvärme, rörservice, bergvärmepumpar, blandare, jordvärme, rörmokare - företag, adresser, telefonnummer. Monterrra är en växande VVS -kedja. Våra butiker och servicecenter ägs och drivs av lokala entreprenörer med lång erfarenhet inom ba värme och vatten. En Riktig VVS - Butik på nätet.


VVS -produkter och att marknadsföra ett brett sortiment av VVS - varor på nätet till starkt marknadsanpassade priser med snabb leverans. Vi har mer än års samlad erfarenhet ifrån VVS branschen och marknadsför enbart kända . Här kan du låta dig inspireras av de allra senaste produkterna inom allt som rör VVS och dessutom få tips och råd till de projekt som du har planerat. Företagets marknadsområde är Boden Luleå i Norrbotten. Vi är ett företag med mer än 30-års erfarenhet som utför allt inom värme, vatten och sanitet.


Butik med utställning och försäljning av badrumsmiljöer. I vår butik finner du reservdelar, rör och rördelar av alla de slag. I vår VVS - butik i Gällivare hittar du ett komplett sortiment av produkter från kända leverantörer som ex. Gustavsberg, Ifö och FM Mattsson.


Ska du handla Golvvärme-, VVS - eller Elprodukter som proffsen använder, har du kommit rätt! Alltid bra priser och fri frakt på Golvvärme. Ansvarig Klas Tolf år.

Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. E-handlaren Bygghemma förvärvar Frej Jonssons badrums- och VVS - butik i Göteborg. Grossistverksamheten Frej Jonsson Gross ingår däremot inte.


Vi förvärvade Golvpoolen och Lindströms tidigare i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg