fredag 27 juni 2014

Snygg köksfläkt

MIXER - en karaktärsfull retrokupa. Mixer är den frihängande varianten av populära Blender och har tagits fram på begäran av våra kunder. Den charmiga 50-talsinspirerade looken med de runda formerna är lika snygg från alla vinklar och vrår och kupan blir lätt kökets mittpunkt. Jag lekte med tanken på att måla den i någon koppar- eller mässingslikande ton eller lila färg, men vi föll till slut för en snygg blå färg (Stone blue från Farrow and Ball inköpt på Alviks Måleri, inte så billig tyvärr).


Först sandpapprade vi ytan och därefter hade vi fått rådet att måla ett första lager med grundfärg.

Värt att nämna här är att det är tal om en väggmonterad köksfläkt. Det som lockar med Thermex Preston II förutom dess snygga design, är dess arbetskapacitet och energiförbrukning. Konsumenterna själva är . Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för snygg köksfläkt.


StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från tusentals vanliga svenska hem. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Det finns mycket man behöver tänka på när man ska välja en ny köksfläkt eftersom det finns många olika typer med olika funktion och finesser.


Som utgångspunkt är det alltid bra att börja med att kontrollera vilken typ av fläkt som du har idag.

Om du är nöjd med denna typ kan du köpa en ny fläkt av. Idag är köksfläkten ofta en av kökets mest tydliga designbudskap, men en snygg köksfläkt är tyvärr inte självklart en bra fläkt. Hur effektiv en köksfläkt är har både att göra med prestanda och placering. Inte bara hur många kubikmeter luft i timmen den suger. Med tanke på att dessa köksfläktar ofta monteras i kök med stora ytor, använder sig tillverkaren av högpresterande turbiner för att köksfläkten skall inte bara vara en snygg detalj i köket men även funktionell, därför installeras högpresterande motorer i köksfläktarna för att dessa skall kunna filtrera bort oönskade lukter i stora . Den här guiden har som mål att göra det enklare för dig att välja en köksfläkt som fungerar till ditt kök, samt som har de egenskaperna du söker.


En snygg lösning som är perfekt till det moderna köket. Vare sig du bor i villa eller lägenhet kan du hitta en snygg köksfläkt i svart, vitt eller rostfritt med rätt funktioner för just ditt behov. Matlagningen blir både enklare och roligare när tråkigt matos effektivt sugs . Valet av köksfläkt spelar stor roll i hela kökets utseende och känsla.


Söker du efter en snygg och effektiv köksfläkt ? Prisbelönta köks- och spisfläktar från Electrolux kommer alltid i stilren design. Hitta din köksfläkt bland vårt stora utbud av köksfläktar fån välkända varumärken som Franke och Electrolux. En köksfläkt ska vara snygg , ha bra kapacitet och passa ditt kök och din plånbok. En prisbelönt köksfläkt och spisfläkt från Electrolux kommer alltid i stilren design.


Hos os på Electrolux Home hittar du köksfläktar , så som kolfilterfläktar och extra tysta spisfläktar. Kolla in fläktar med den.

Köksfläkt för moderna kök. Utdragbar köksfläkt från Electrolux med diskret design. Vår egen köksserie Sentens har exempelvis flera kök med snygga rostfria fläktar, frihängande köksfläktar och vägghängda fläktar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg