måndag 23 juni 2014

Liten nätt braskamin

Denna lilla braskamin har en rad olika tillbehör, allt för att passa dig och dina behov. Den nätta kaminen kan placeras nästan var som helst i ditt hem. Välj tillbehör som uteluftsanslutning . Med sidorna klädda i värmelagrande täljsten blir den unikt ådrade stenen en fin kontrast mot elden bakom den generösa glaset i luckan.


Täljstenskaminen är ett effektfullt smycke!

Här kan du se information om våra braskaminer. Luckan kan fås i gjutjärn eller med glasfront. Det fantastiska med den här kaminen är att den har en enorm kapacitet, trots att den är så liten och lättplacerad. Hos Mariebergs hittar du braskaminer i alla prisklasser och stilar från ledande märken.


Välkommen in - vi hjälper dig vid ditt köp av braskamin ! En kamin är en bra investering och en tillförlitlig värmekälla till hemmet. BAUHAUS erbjuder färger som svart, vit och grå samt med eller utan friskluftsventil!

Jötuls tidlösa braskaminer är länken mellan historia och nutid och har sin naturliga plats i moderna bostäder. Nätt gjutjärnskamin i modern design med smala ben. Jötul F 1är en liten braskamin i gjutjärn som är lämplig i moderna bostäder och passar i hörn. Kokplatta finns som tillval och kan vara bra att ha vid strömavbrott och hemmamys. Boka hembesök, handla eller fråga oss.


Med våra hantverkare och installatörer blir din kamin lösning rätt för hus, lägenhet, sommarstuga eller vindsvåning. Liten Nätt Braskamin - företag, adresser, telefonnummer. Kaminer När beslutet är fattat att köpa kamin är det viktigt att noga tänka igenom vilken modell det ska bli. Storleken är kanske det viktigaste.


TT10-serien är en elegant serie där. Liten och kompakt – men med en stor personlighet. Vi säljer och installerar braskaminer , täljstenskaminer, kaminer, insatser, gjutjärnskaminer, kassetter över hela Sverige. Liten nätt kamin med kokplatts, perfekt till jaktstugan, fritidshuset eller som en extra kamin där man även kan laga mat när strömmen gått. En nätt liten braskamin är ju en betydligt enklare installation än en tung murstensspis.


Ett normalt bjälklag får man belasta med högst 3kilo, väger eldstaden mer måste man avgöra från fall till fall om underlaget räcker till. Conturas 800-serie är en serie .

Tunga eldstäder måste stå på fundament eller bjälklag som klarar tyngden. Typ: Attityd 2är en liten , nätt braskamin med glas på tre sidor. Kaminen finns i två utföranden: omramning i täljsten eller i svart stål med en brännkammare i gjutjärn. Attityd 2är tillverkad med den senaste förbränningstekniken vilket innebär att den klarar tuffa miljökrav, enligt tillverkaren.


Braskaminen Orion levereras med löstagbart kallhandtag och kokplatta. Med en toppansluten skorsten och droppformad golvplåt tar kaminen liten plats hemma hos dig – men värmer stora ytor. Borstad aluminium och rostfritt stål gör den nätta braskaminen till en modern inredningsdetalj. En nätt liten gjutjärns- eller plåtkamin med varmluftscirkulation ( konvektionskamin) blir snabbt varm och är väldigt mysig att elda i. Den kan dock inte användas oavbrutet, utan måste få svalna mellan varven. En kamin som är klädd i kakel eller täljsten håller värmen längre än de enklare, lättare kaminerna.


Perfekt till sommarstugan. Image may contain: indoor. No automatic alt text available. Vid Spishuset Wasa finns braskaminer i en mängd varianter och är väldigt lätta att förälska sig i. Flera av kaminerna från Spishuset i Vasa finns i minst två färger, grått och svart och med många praktiska tillbehör.


Köp kamin från Spishuset Wasa och sprid värmen i ditt hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg