måndag 23 juni 2014

Eldskål

Arten är reproducerande i Sverige. Inga underarter finns listade i Catalogue of . En stor och rustik eldskål av rostat järn, utsökt till adventstidens olika festligheter i vinterträdgården. Med ett eldfat i enkelt snygg design är det en fröjd att tända brasor.


Eldskålen har två handtag på sidorna. Grilla eller mys framför brasan med familj och vänner.

Eldfatet passar utmärkt på altanen, uteplatsen eller varför inte som blickfång i trädgården. Vårt namn säger mycket och kanske allt om oss! Vi säljer bara grillar och de saker som har med din grill att göra. Vårt mål är att vara bra på grillar. Den stilige eldskålen kommer att förse dig med många bekväma timmar på uteplatsen eller i trädgården.


Observationer i Sverige för eldskål. Bofast och reproducerande. Tidigare Rödlistningsbedömning. Bli först med att recensera denna produkt.

Logga in för att se pris. Svängbar eldskål med pannor. Gjuten eldskål till forman på ässjan. Ska du bygga din egen ässja så hittar du här eldskål och forma i olika storlekar.


Perfekt att plantera i eller som fruktfat. Lägg gärna ett skyddspapper i botten. Presenttips till födelsedag eller bröllop. Kategori: Okategoriserad. Pris 595:- Liknande produkter . Totalt antal bilder i alla kategorier: 2666.


Tillbaka till kategoriöversikten . Blumfeldt Troja eldskål 75cm Ø eldstad grillgaller stål MgO-konssten från 1. Sverige - handla i Electronic Star Online Shop till bra priser! En skål i serien Blå Eld av Hertha Bengtson för Rörstrand. En härlig eldskål som passar utmärkt på altanen!


Ett mycket trevligt inslag i er miljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg