måndag 23 juni 2014

Parca elpanna

För ännu högre uteffekter kan pannorna parallellkopplas. De nya elpannorna är förfinade estetiskt såväl som styrmässigt. Designen ger ett modernt och stilrent intryck.


Styrsystemet med pekskärm är tydligt och användarvänligt. Det är enkelt för fastighetsskötaren att ha kontroll på pannan och dess serviceintervaller. Det nya styrsystemet möjliggör enkelt .

Fyll i informationen nedan för att skicka en offertförfrågan. Pannan har flera användarvänliga funktioner såsom:- Effektbrytare som standard- Kompatibel med. Pannorna är uppbyggda kring ett tryckkärl med toppmonterade elpatroner och lättåtkomliga anslutningar för fram- och returledning, samt avtappning. Osby Parca EL 5Eco S 4kW.


Elutrustningen är monterad bakom en låsbar dörr på pannans framsida. Den inbyggda mikroprocessorstyrda . El-3med vattenvolym 2liter . El 350-serien är även utrustad med en extra drift- termostat som kan användas om elektroniken av någon anledning skulle slås ut.

Då uppnås av effekten. Elpanna med mikroprocessorstyrd reglerutrustning. El 150-serien är även utrustad med en extra drift- termostat som kan användas om elektroniken av någon anledning skulle slås ut.


Jag har en elpanna av märket Norrahammar ES Parca från -8 och fick en liten chock när jag tittade till tryck-mätaren, den var långt förbi. Jag försöker nu få tag på en manual till denna. Här säljer vi reservdelar och tillbehör till CTC Parca Minel. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från CTC Värmepannor till orientmattor! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär.


Välkommen till PriceRunner! För närvarande är elpatronen ur funktion och uppvärmning sker med olja. Kombipanna, fabrikat Parca Norrahammar, tillverkad år. Värmen distribueras via vattenburet system. Byggnaden värms delvis upp med direktverkande elvärme (en radiator).


Allmänt om elpanna : Verkningsgraden är drygt  . Via nätauktion frigör PS Auction kapital bundet i fordon, maskiner och utrustning. Beprövad vedpanna i tre storlekar. CTC Parca 3är en ovanlig produkt men det är också en väl beprövad vedpanna.

Ibland kallas den kökspanna och placeras då i kök tillsammans med el- eller vedspis. Pannan finns i tre storlekar: 1 och kW. Produkten får endast installeras i de fall utbyte sker mot en likvärdig . En summa larmutgång fås när Maxtermostaten löser ut, genom att R(standard elpanna ) alternativt R2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg