torsdag 29 mars 2018

Contura kamin tillbehör

Förbättra kapaciteten av din Contura kamin med vårt breda sortiment av tillbehör och utrustning. Dra nytta av den energieffektiva värmen med utrustning såsom kokplatta eller fläkt, eller välj ett värmemagasin som lagrar värmen under en längre tid. Här kan du även läsa mer om vridplattan, golvskydd och mjukstängande . Här säljer vi reservdelar och tillbehör till Contura 500-serien.


På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar.

Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis! Här har vi samlat alla brastillbehör till din kamin eller öppna spis som kan göra hanteringen lättare, roligare och bättre. Eldställ som passar din kamin eller öppna spis är inte bara ett verktyg för att flytta vedträn. Blandade tillbehör som kan göra kaminlivet både lättare, säkrare och roligare . Contura designar och tillverkar ett brett sortiment av braskaminer, skorstenar och kakelugnar som är idealiska för att få värme i alla miljöer.


Här finns en översikt över tillbehör som ökar nyttan och nöjet med din kamin. Tänk på att vissa tillbehör inte kan kombineras på alla modeller.

Alla kaminer kan dessutom anslutas till uteluft och skorstenssystemet Premodul. En minst lika viktig del som eldstaden är valet av skorsten. Braskaminen har luckglas av keramiskt glas vilket ger dig maximal insyn till elden i den rymliga eldstaden.


Braskaminen Contura 5är utrustad med unika sidoljus som gör att du även upplever elden från sidan. I alla Contura 500- modeller löper konvektorrör rakt igenom eldstadens övre del. Deras uppgift är att kyla de . Vegårn har ett stort sortiment av allt från gjutjärnskaminer och kakelugnar till exklusiva täljstenskaminer, samt pannved och brasved i fin kvalitet. Med Contura 11-serien får du en möbel och en eldstad som strålar av värme, vänligt ljus och hemtrevnad.


Du kan måla denna eldstad i vilken färg du vill för att matcha din befintliga inredning. Hur vill du ha din kamin ? På en pelare, en vridplatta, med lucka till vedfacket, värme- fläkt, kokplatta eller med värmelagrande powerstone? Det är smart med en ny kamin. En ny, modern braskamin från Contura har mycket bättre förbränningsteknik än äldre kaminer. Välkommen in i våra butiker eller kontakta våra duktiga säljare direkt när det gäller frågor och köp av kaminer och tillbehör.


Bläddra i Conturas katalog online här. För mer inspiration besök gärna Conturas hemsida här.

Har du en kamin med sidoglas behöver du inte sitta i soffan för att kunna njuta av brasans sken. Då sprider sig ljuset och upplevelsen av brasan i hela rummet. Väljer du att ha ett vedfack under kaminen har du alltid rumsvarm och lättänd ved. Alternativet är en stilren lucka.


Fläkt finns som tillbehör och placeras under . När du är klar över vad som passar dina behov återstår det viktigaste: Att välja den kamin som ögat älskar och som ska vara hemmets bästa vän under många år framöver. Contura 3är det perfekta valet för dig som vill bestämma själv hur kaminen ska se ut. Du kan välja mellan tre olika vedfack.


Lucka i gjutjärn eller glas? Dessutom finns det en utdragslåda och andra smarta tillbehör. Contura låg i plåt är en kamin med stor valfrihet: du kan välja mellan blank vit plåt eller sober svart plåt. Kaminerna har topp i glas och sidoglas för att visa mer av elden. EcoFan har ett miljövänligt sätt att fördela värmen från en kamin i ett rum.


Det krävs inga energikällor utöver från värmen som kaminen avger. Förutom att man uppnår en jämnare och mer behaglig spridning av värmen i rummet reduceras förbrukningen av ved. Det finns olika fläktar beroende på vilken sorts eldstad du har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg