fredag 30 mars 2018

Golvvärme reglage

Vårt hus har elvärme i klinkersgolven som förmodligen lagts in för ett antal år sedan. Reglaget är av märket Ebeco och på reglaget finns det en. Hur koppla in reglage till golvvärme ? Samtliga golvvärmetermostater i vårt sortiment har en golvtemperaturgivare vilket är nödvändigt för att golvvärmen skall fungera riktigt bra. Golvtemperaturgivarna har standarden 6.

Enkla och smarta system för golvvärme i alla miljöer. LK levererar inte bara produkter utan även hela systemlösningar. Termostaterna kan ersätta. Vi har lösningar för installation i träbjälklag, ingjutning i betong samt för bärande golv. Den gör det möjligt att reglera rumstemperaturen genom att styra flödet och temperaturen på vattnet i slingorna.


För att systemet skall kunna leverera komfortabel värme krävs att regleringen är injusterad efter en korrekt genomförd dimensionering. Ebecos EB-Thermserie består av fyra golvvärmetermostater utvecklade för enkel, snygg och energieffektiv styrning av golvvärme. Det ingår en termostat i alla våra golvvärmekit, men de kan också köpas separat.

Vattenburen golvvärme från Uponor gör varje kvadratmeter användbar! Vi ser till att hela huset blir varmt, skönt och tyst med ett osynligt värmesystem. Med rätt rumsreglering sänker du . Handhavandeinstruktion för golvvärme I badrumsgolv är det installerat golvvärme av fabrikat DE-VI Elektrovärme AB. Det enda som man behöver känna till är följande. På termostaten finns det två stycken reglage , 1st brytare till och från (skjutreglaget till vänster) 1st temperaturreglage (vredet till höger) Temperaturen i golvet . Vill du köpa en termostat?


Jag bor på 60kvm och har nya vitvaror inkl diskmaskin. Så här ser mitt reglage ut. Digital timerförsedd termostat för elektrisk golvvärme med stor display och enkla och tydliga funktioner som. LEGALETT GOLVVÄRME är unik med sina luftkanaler som helt utesluter all risk för fukt och mögel. STC behöver du aldrig tänka på inställningar och reglage – utan bara njuta av varma golv och perfekt . Titta bak i någon av luckorna om det inte sitter en omvandlare med ett reglage till golvvärmen.


Den drar inte så mycket ström, men är kanon skön. Mina vänner som sov med mig i husbilen beskrev känslan av att gå på golvet som när man går barfota på en thailändsk sandstrand. Det finns ett reglage man kan ställa in hur många grader man vill ha golvvärmen på och den ställde jag på 0.

I elektrisk golvvärme omvandlas elektricitet till värme i en värmekabel som läggs nära ytskiktet, oftast kakel i exempelvis kök, badrum eller hall. Se gärna Kimas warm floor mat kit, med en matta av värmekabel. Golvvärmetermostat med analogt reglage. Idealisk för mindre utrymmen och för ingjutning. Skalan står för sänkningen av framledningstemperaturen.


Huvudregel: 4°C sänkt framledningstemperatur svarar mot ca 1°C lägre rumstemperatur i radiatorvärme hus och ca 2°C i golvvärme hus. Fresh TL-F en unik väggventil med en kondensskyddande utformning som ger en mycket komfortabel spridningsbild. Luftmängden regleras med ett steglöst precisionsspjäll som manövreras av ett skjutreglage under kåpan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg