måndag 26 mars 2018

Vvs ingenjör utbildning

Just nu tävlar arbetslivet om nyutbildad personal! Målsättningar med utbildningen VVS - ingenjör. Efter avslutad utbildning ska man: Kunna projektera och . IUC yrkeshögskolas VVS - ingenjörsutbildning är en eftergymnasial utbildning som ger dig många valmöjligheter och karriärvägar.


Rekryteringsbehovet är mycket stort, vilket ger dig goda förutsättningar till anställning efter examen. En tredje del av studietiden består av lärande i arbete, LIA (= praktik), som du gör ute på olika .

Denna utbildning passar dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta med teknik. Som VVS - ingenjör arbetar du med att energieffektivisera inomhusmiljöer. Här finns utbildningar som matchar Vvs - ingenjör. Hitta din utbildning på AllaStudier.


Den 2-åriga utbildningen med två LIA-perioder (lärande i arbete) är kostnadsfri och CSN-berättigad. Vill du jobba inom byggbranschen som VVS - ingenjör. Här är VVS-utbildningen för dig.


Du kan arbeta både inom bygg – och anläggningsbranschen eller på konsultföretag.

VVS-ingenjörutbildningen är framtagen i nära samarbete med arbetslivet, både vad gäller teoretiska ämnen och praktik. Med utbildning till VVS - ingenjör kan man jobba som projektledare och i den rollen ansvara för allt inom ett projekt: från anbud till slutbesiktning. Ett projekt kan handla om nybyggnation eller ombyggnadion och omfatta ett eller flera tekniska system.


Du planerar produktionen vad gäller ekonomi, tid och personal och träffar . Du lär dig att ansvara för ett VVS -projekt, både projektering och installationsarbete. Här får du upprätta VVS -ritningar och hantera styr- och reglersystem. Alla våra YH- utbildningar är gratis. Som ingenjör inom VVS kan du jobba som projektör där du ansvarar för projektering och installation av VVS -system. Motsvarande kunskaper och färdigheter, förvärvade inom exempelvis annan utbildning eller yrkeserfarenhet.


Efter genomförd utbildning har du kunskaper, färdigheter och kompetens som gör att du kan ta ansvar i rollen som projektör, konstruktör, uppdragsledare och projekteldare inom konsultföretag, fastighetsbolag, byggentreprenör eller offentlig verksamhet. Utbildningen kommer att ge dig de verktyg och den kompetens som . STI -Stockholms Tekniska Institut. Studenterna sitter hos oss och lyssnar till föreläsningar som ges från olika ställen i landet, de har studieplatser här och de skriver även sina tentor hos oss. Ingenjör på distans från Campus. Bli en del av framtidens energiutveckling.


Nu ges VVS - och energiingenjör på distans. Det är en utbildning som läses på .

Förutom de toppar på efterfrågan av arbetskraft som är kopplade till nyproduktion av bostäder och anläggningar så finns . En VVS - ingenjör ingår ofta i grupper som projekterar nya hus och ansvarar då för att ventilation- och värmeinstallationerna blir dimensionerade och uppritade på rätt sätt. VVS - konstruktör- utbildningen är framtagen i nära samarbete med arbetslivet, både vad gäller teoretiska ämnen och praktik. Som ingenjör har du en stor och utspridd arbetsmarknad framför dig och du kan arbeta med i princip vad som helst.


Här nedan kan du läsa om de olika ingenjörsutbildningar du kan läsa på distans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg