onsdag 21 mars 2018

Motverka dålig lukt i skorna

Men det finns knep för att få bort dålig lukt och fotsvett - och de är enklare än du kan tro. Deo är ett enkelt sätt att undvika svett. Hur blir man av med dålig lukt i sina skor ? Ibland kan det inre lagret av skon ansamla svett och baciller av större intensitet, och de kan vara svåra att bli av med.


Du ska dock inte oroa dig, för det finns några enkla trick som kan hjälpa dig att bli av med svett och dålig lukt i skorna.

Att skorna börjar lukta illa är kanske inte så konstigt, egentligen. Våra fötter är fulla med bakterier och död hud och när vi stoppar fossingarna i ett par varma skor blir det snabbt fuktigt och resten ger sig . Som tur är finns det enkla och smarta knep för att få bort den dåliga lukten i sneakers, loafers och andra skor. Illaluktande skor är aldrig trevligt. Inte helt oväntat är ättika ett utmärkt hjälpmedel när det gäller att få rent saker.


Här är fyra enkla tips för att slippa stanken. Men observera att du bara bör använda .

Den stinkande, unkna lukten som sprider sig från skorna känner vi alla igen – och avskyr. Men det är faktiskt riktigt enkelt att bli av med den. Tvätta – är skon tvättbar, exempelvis lätta tygskor så kan man ofta tvätta skorna vilket tar bort dålig lukt men även kan göra att skon ser fräsch ut igen. Feb SmellWell tar snabbt och effektivt bort fukt och dålig lukt ur skor och träningsutrustning.


Vi lever i konstant rädsla för den fruktansvärda odören, även kallad fotsvett. Men få av oss vet varför den uppstår, hur den kan frodas och framförallt vad man kan göra för att motverka den. Fortsätt läsa och slipp . Mar Men så av en slump (läs jag sprayade första bästa som luktar gott som jag hade hemma i mina favoritballerinor) upptäckte jag ett knep som verkligen fungerar. Och det inte bara funkar, det funkar OS-bra. Jo, torrschampo suger nämligen upp fetter lika bra från skor som hår och döljer . Aug Förutom att lukta svett under träning finns det något som är ännu värre – illaluktande skor.


Du behöver inte oroa dig längre, vi har lösningen. Vi tror väldigt mycket på naturliga lösningar och använda så lite kemikalier som möjligt. Det finns en hel drös med sprayer du kan köpa och spraya ner dina skor mer . Feb Om du har problem med fotsvett räcker det kanske inte att byta strumpor varje morgon.


Ha med ett extra par och byt efter behov under dagen.

Du kan också motverka dålig lukt genom att undvika att ha samma skor flera dagar i sträck. Ha minst två par som du växlar mellan. På så sätt får varje par en vilodag . Oct Om man slarvar med rengöring och torkning så börjar det dessutom lukta snabbare. HUR KAN JAG FÖREBYGGA LUKTEN?


Det viktigaste är att hålla gympaskorna eller gummistövlarna så rena och torra som möjligt. HÅLL DEM TORRA Om ett par gummistövlar eller gympaskor . Få fräscha skor igen med vår enkla steg-för-steg guide för att få bort dålig lukt i skor. Ofta är det när man är barfota i skor som lukt uppstår, även om lukt självklart kan uppstå när man använder strumpor i skorna också. Låt dina skor vila mellan varje användning eftersom detta motverkar bakterier från att bildas.


Jul Så slipper du svettlukt i skorna (allt som behövs är lite torrschampo!) Värmen är härlig men den har en baksida i form av varma och svettiga fötter som får skorna att lukta. Nu kan du slippa det problemet! Vi vet nämligen hur du fräschar upp dina skor med världens . May Efter användning blir dina skor fuktiga, varma och död hud från dina fötter fastnar i dem vilket innebär att bakterierna stortrivs! Man kan tycka att frysa skorna borde döda bakterierna men så är tyvärr inte fallet.


Bakterier är ofta väldigt motståndskraftiga mot kyla och går helt enkelt i en sorts dvala när man . Den ger en lätt, luftig doft för att skydda mot dålig lukt och garanterar att fötterna är fräscha oavsett vad. Scholl Fresh Step skospray eliminerar snabbt lukt och ger skor med 24-timmars skydd mot dålig lukt och ger fräscha skor. Den är utrustad med en snabbtorkande åtgärd så att svettiga fötter snart kan vara ett minne blott.


Sep Jonisk apparat mot dålig lukt i skor (joniseringsapparater används för att få bort div. lukter) Med hjälp av bikarbonat i skorna kan man även få bort lukten i skorna, låt de stå med bikarbonat över natten. Apr Det skulle jag inte göra om jag inte trodde på det här, säger hon som räknar med att det i nästan varje familj finns ett par skor som behöver botas mot dålig lukt. Påsen förlorar sina goda egenskaper efter fyra månader och måste då bytas ut, vilket antas vara bra för affärerna.


Men frågan är hur bra det är för . May Och även om illaluktande skor och fotsvett är ett problem året om så blir det extra tydligt sommartid när vi blir extra varma. Tvätta sina kläder och duscha sina fötter är en självklarhet. Men att vårda sina skor på insidan för att motverka dålig lukt är det många som inte gör. Vanligaste anledningen är att man .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg