torsdag 22 mars 2018

Reparera ac bil

En fungerande AC (Air Condition) är ett måste i din bil , inte minst under de varmaste sommarmånaderna. Bilklimatet (värme, kyla och ventilation) är en viktig del av ditt billiv. Att regelbundet kontrollera och göra en ac -service när du lämnar din bil på service gör att du undviker onödiga kostnader och reparationer i framtiden.


Du hittar du din närmaste. AC systemet fungera för att hela anläggningen ska fungera. Det är ett separat system som både är tekniskt komplicerat och som kräver speciell kompetens samt utrustning för att testa och reparera.

Luftkonditionering kan vara en del av ett helautomatiserat system för bilens värme och ventilation typ . Hitta närmsta Vianor- verkstad här och få servicen utförd redan idag! AC -påfyllning hos Vianor. Fylla på AC själv har aldrig varit enklare. Vi har produkter som alla kan använda.


Gör det själv kit för ac. Fyll din ac till rabatterade priser. Vi var inte intresserade av bilen om inte AC :n funkade.

Reparera och sälja eller sälja defekt? Trænger din bil til aircondition service? Vi servar och kontrolltrycker i ditt ac - system med specialkompetens. Visste du att man ska byta filter och även göra rent ” ac -elementet” med jämna mellanrum. I över år har vi hjälpt våra kunder att få en behaglig temperatur i sina bilar, oavsett årstid.


När du lämnar in din bil för reparation hos oss kan du vara säker på att . Vi arbetar med kylanläggningar i fordon ( AC ). Servar och reparerar även transportkyla. AC Reparation Avancerad felsökning Snabbt och säkert gör vi felsökningar på de flesta bilmärken och modeller. Klimatanläggningen, AC och ECC, tar bort fukt och värme och håller kupéluften ren. I Sverige har vi stora temperaturskillnader och kompressorn belastas olika hårt under olika årstider. Upplever du att klimatanläggningen inte fungerar eller har tappat effekt ska du låta oss kontrollera om det finns sprickor i tätningarna, om . Du vet att det är dags att rengöra luftkonditioneringen om din bil ofta står parkerad utomhus eller om du titt som tätt kör korta sträckor med din bil.


Då utsätts luftkonditioneringen lätt för smuts och bakterier som kan leta sig in i systemet. När du rengör din bil hos Rejmes hjälper vi dig att ta bort . Vi är en kontrollerad bilverkstad och finns i Umeå. Bilcentrum i Umeå är en Meca Car Service verkstad.


Service eller reparation av systemet förhindra att dålig lukt och bakterier sprider sig i bilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg