tisdag 20 mars 2018

Luktsanering

Har du problem med lukt som satt sig i väggarna? Kontakta oss om du vill ha hjälp med luktsanering ! Vi säljer och hyr ut aggregat för bäst möjliga luktsanering. Luktsaneringsuppdrag utförs till marknadsbästa kostnad.


Hur effektiv är luktsanering ? Vi får in många frågor om luktsanering är effektiv.

För att kunna svara på frågan måste flera aspekter lyftas fram. Effektiviteten av luktsaneringsåtgärder är beroende av: Om källan till lukten har åtgärdats eller ej. Vid fall där problemen är fuktrelaterade bör man avfukta för att få ett bestående . Vi har arbetat i Stockholm med privatpersoner i över år. Boka din luktsanering online och se pris direkt.


Välkomna till Ditec - Sveriges största bilvårdskedja. För att veta mer om hur vi kan hjälpa till med luktsanering så besök vår webbplats! Behöver du hjälp med luktsanering ? Lukter kan vara väldigt jobbigt för individen.

Det finns många olika typer av illa lukt, uppfattningen om ett luktproblem är ofta individuellt olika. Vi kan allt om att ta bort lukter. Vi behandlar oftast luktproblem relaterade till brandskador, s. Vi använder oss utav ett antal olika metoder beroende på omfattning och den aktuella . Tillsammans utför vi våra uppdrag inom skadeservice och torkteknik effektivt och med ett kvalitativt resultat.


Vi finns dessutom tillgängliga för jour dygnet runt, året runt. Vi utför luktsanering med orsaker som mögel, problem med avlopp eller vattenläckor. Dålig lukt kan uppkomma på många sätt och ta bort den kan vara svårt. Ofta kan lukten sätta sig i stoppade möbler och textiler.


Foggning innebär att vi fyller lokalen med en kemisk rök som neutraliserar luktpartiklarna. Sitter lukten i klädseln bör en klädseltvätt utföras först (se klädseltvätt). Ju längre luktsaneringsmaskinen får arbeta ju bättre resultat blir det, därför blir det bäst resultat om din bil får stå hos oss under minst ett dygn. Car Recond och FinnenBIL.


Vi på Rutstäd är experter på luktsanering med hjälp av Ozonering. Ozonering innebär att man genom ozongas (O3) behandlar och bryter ner de mikroorganismer som ger dålig lukt. Ozon är effektivt mot olika odörer som mögellukt, tobaksröklukt, mot brandlukt, m. Efter att vi har installerat Ozonaggregatet . Liwa OdorControl system för luktsanering används för att säkerställa att lukt elimineras effektivt från lokaler som skadats av exempelvis bran nikotin, mögel etc.

Behandlingen är permanent vilket minimerar behovet av ytterligare behandlingar. Mer info om vår luktsanering kommer snart. Ozonbehandling som effektivt eliminerar odörer av djur, tobak m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg