måndag 12 mars 2018

Luft luft värmepump daikin

Med våra luftvärmepumpar kan du sänka din uppvärmningskostnad betydligt. Inomhusklimatet blir också bättre med en luftvärmepump. Vår nya serie luft -luftvärmepumpar använder det nya miljövänliga köldmediet R32. Genom att skaffa en luftvärmepump med modern teknik i form av nya kompressorer och hög värmeeffekt kan du spara mycket energi. I vissa fall kan du sänka din uppvärmningskostnad med upp till.


Detta visar bland annat test från Energimyndigheten.

En värmepump är också en perfekt lösning till fritidshuset när du behöver underhållsvärme. Vi på Svensk Kylteknik gör service och installation av luftvärmepumpar. Av oss får du alltid ett komplett pris där våra certifierade montörer sköter installationen.


Installera en luftvärmepump idag och minska din energikostnad. Kom ihåg att regelbunden service och . Emura är världens första värmepump som har designats och utvecklats i Europa för den europeiska marknaden. Resultatet är en revolutionerande ren och elegant . En trygg partner med lång erfarenhet.

Vi säljer, installerar och utför även garanti och eftermarknad service. Det ska vara tryggt att köpa en ny värmepump. Daikins moderna luft - luft. Detta ger en trygghet till dig som kun så att produktprogrammet inte plötsligt ändras och att du under lång tid kan köpa t. Vi installerar alla våra pumpar med års fullgaranti.


Obs gäller ej poolvärme). Den stora fördelen är att nu behövs inte längre någon strömslukande värmekabel för avisning. Det betyder också att det inte behövs någon extra jordfelsbrytare för värmepumpen. Luftvärmepumparna i R-serien har en mycket . Störst i branschen - Världens största utbud av värmepumpar och luftkonditionering.


En luftvärmepump är ett bra och miljövänligt alternativ för uppvärmningen av ditt hem. Med en luftvärmepump kan du sänka din uppvärmningskostnad betydligt. Luft - luft värmepumpar är en mycket bra lösning för den har direkt el. Service Värmepumpar installatör värmepump luft -vatten luftvärmepump bergvärme.


Med mångårig erfarenhet av luft -vatten värmepumpar och med över 150. Detta uppnås genom ett konstant fokus på att begränsa elförbrukningen under varje ny produktutvecklingsprocess, vilket leder till ytterligare . Då var deras program mindre än i dag så det fanns bara en golvmodell och ett par väggmodeller.

Vi var mycket nöjda med installation och produkt. Den levererade mer än den lovade, vi hörde många vars värmepumpar la av när temperaturen sjönk men . Beroende på modell varierar garantitiden från 3-år. Här följer några exempel på värmepumps-modeller. Kraftfull när det gäller.


På Klimathuset kan du köpa värmepumpar och luftvärmepumpar online i Kungsbacka, Varberg, Halmsta Göteborg, Kungälv, Trollhättan, Stockholm, Norrtälje, Uppsala, Malmö, Kristiansta Karlshamn och Karlstad. När du väljer luftvärmepump för ditt hus så är det viktigt att välja en pump med en kapacitet som är anpassad till ditt hus. Föregående vecka var väldigt kul och varierande. Dels olika typer och dels olika fabrikat. Duo maskin, takkassett, vägg modell mm.


Här nedan ser ni ett axplock av vad vi installerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg