måndag 19 mars 2018

Kakelugn golvskydd

I bakkant på de pulverlackerade plåtarna finns det st 6mm hål för att möjliggöra lackeringen. Vi har slitstarka golvplåtar i emalj och hållbara eldstadsplan i glas. Använd ett eldstadsplan när du vill slippa att gnistor eller glöd antänder i golvet.


Dessutom undviks att golvet tar skada från till exempel tappade vedträn. Golvskydd och golvplåtar. Vi har inte plattor i pulverlackerad plåt då dessa tenderar att lätt bli .

Metallpolish Glanol 1ml 1kr. Sotlucka, pressa mässing 4kr. Spjälltofs jugen mässing 1kr. Eldstadsplan, plåt, glas eller mässing. En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor.


Du kan välja på plåt eller glas. Plåtskydden är mm tjocka och glasskydden är mm tjocka. Här nedan följer några vanliga frågor vi brukar få med tillhörande svar.

Hur dimensionerar jag grunden så den håller? En vanlig betongplatta i en villa kan . GOLVPLÅT NSP SVART 100X100CM. Rostskyddad golvplåt lackerad med pulverlack. Tillverkad av extra tjock galvaniserad plåt. Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa frågor.


Här finner ni tillbehören till er kakelugn , öppna spis, vedspis eller kamin. Vi har eldhundar, tänger, skyfflar, gnistgaller och allt annat oumbärligt. Framför en eldstad måste det finnas ett eldstadsplan. Våra praktiska golvskydd finns i svart- eller grålackerad plåt och härdat glas.


Finns i olika utföranden. Veckans fredagstips till hemmasnickarn: Man kan även använda golvskydd till att slå in paket. Keramiker och kakelugnsmakare. Allt synligt tegel kommer att putsas och målas vitt.


Därefter ska det läggas något slags golvskydd framtill. Hela ugnen ska så klart putsas, allt detta åt framtiden i takt med rummets övriga renovering. Jag tänkte det kunde vara av värde att redovisa vad det kan kosta att sätta en kakelugn , från början till slut.

Takfönster för dagsljus och bra inomhusklimat. Inredning trä – trender och tips. Kamintillbehör typ golvskydd (härdat glas och plåt),vedkorg,vedstaplare, eldställ och skorstensrör diameter,skorstensrör med sotlucka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg