torsdag 29 mars 2018

Jula dieselvärmare

Stor värmefläkt för stora behov! Med sin mobila utformning och värmeeffekt på hela kW är denna fläkt given i kalla garage och på kyliga husbyggen. Visa filter Stäng filter. Mobil värmefläkt på hela kW!


Utrustad med flamsensor, bränslemätare, överhettningskyd cut off-skydd samt ett robust fläkthus av rostfritt stål.

Har funderat på köpa en dieselvärmare typ s om JULA å BILTEMA säljer men får inget svar om jag kan ha den igång i ett oisolerat rum och befinna mej där och serva å skruva. Lokalen storlek runt kvadrat. Stig Ö: Fler än inlägg: Blev medle15:16:1 . Tänkte bygga om den lite med en sådan här också, så man får . Videoklippet du söker har tagits bort av uppladdaren eller av en administratör. Du kan här välja hur sidan . Dieseldrivna värmekanoner utan skorsten med digital rumstermostat och tankmätare.


Köpte en dieselvärmare från Jula.

Dock värdelöst isolerade fönster(1-glas) Ca 2. Jag har kollar runt lite på nätet och fastnade väldigt snabbt för dieselvärmare ( dieselkanon ). Jag tänkte höra om någon trevlig flashbackare använder sig av en sådan och om dem kan beskriva lite hur dem funkar. Humm då kan man väll lika hjärna köpa fotosken kamin för 3på jula då om det är samma grejer eller ? Efter att ha tittat en del i trådar här så tänkte jag att jag skulle göra ett test med dieselvärmare av kinesisk kvalitet för att inte slösa gasol när. David Rinnan: Blide inte. Bättre o sätta en llvp i garaget? Har en Jula dieselvärmare på 20kw.


Luktar litegrann men inte så mycket, dock som många säger, inget man ska ha igång konstant. Effektiv som tusan i mitt lilla garage, men utan skorsten. Hej har en Stanley Dieselvärmare inköpt på jula för år sen har och fungerar perfekt väldigt effektiv värmare. Bruksanvisning för dieselvärmare. Instrukcja obsługi nagrzewnicy spalinowej.


Operating Instructions for Diesel Heater. Nato har dieselvärmare i sina förläggnigstält och det luktar diesel, skorsten till trots. Märke: Jula -20Kw -230v I fungerande bruksskick.

Alldeles utmärkt att köra på disel i stället. Och vill man kan man köpa bommuls veken från. Claes ohlssons kamin som passar på julas.


En 25-åring står åtalad för stöld av varor tillhörande Jula , i Borlänge. Detta objekt säljs på uppdrag av ett företag. Se bifogade bilder för mer information. Reservationspris ej uppnått!


Jämför priser och läs recensioner på Båttillbehör. Välkommen till PriceRunner! Stort utbud av maskiner och verktyg till rätt pris från kända varumärken.


Handla direkt på nätet, snabba leveranser och fri frakt vid köp över 5kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg