fredag 9 mars 2018

Öppen spis kamin

Contura iModern tresidig Med denna kamin -insats gav vi den gamla eldstaden en modern och diskret stil. Du behöver inte ha en öppen spis för att dra nytta av en vacker braskamin. På Contura har vi ett stort urval av fristående kaminer som kan placeras i stort sett var som helst i ditt hem för att ge energieffektiv värme och ett härligt sken från lågorna.


Contura fristående kaminer erbjuder en fantastisk utsikt över elden tack vare . Välkommen till PriceRunner! Att sätta in en spiskassett i din öppna spis är en fantastisk investering.

Du förvandlar då en öppen spis till en effektiv eldstad som ger ett rejält värmetillskott till din bostad. På marknaden finns idag ett flertal kända fabrikat av kassetter och kamininsatser av vilka bl a kan nämnas Keddy, Jötul och Contura. Vattenmantlad kamin kan anslutas till vattentank på minst 2liter.


Ackumulator tanken gör att du kan växa i den takt du vill. Koppla på andra energikällor som solfångare och värmepump. En öppen spis med sin knastrande eld . På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar.


Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis !

Om man byter från en äldre kamin till en ny så minskar utsläppen av oförbrända kolväten med till procent. Oförbrända kolväten förkortas OGC, utifrån den engelska benämningen, Organic Gaseous Carbon. Testet visar att det också är stora skillnader i utsläpp mellan nya braskaminer, braskaminen med högst utsläpp . Upptäck mångfalden av eldstäder, spisar, konstkaminer, spisinsatser, kaminer, spisar gas och trädgårds eldstäder. Eldstäder har hög mysfaktor men nästan all värme smiter ut genom skorstenen.


Se hur du bättre kan ta till. Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier. En kamin är en anordning avsedd för uppvärmning genom förbränning av brännbara material som till exempel ve pellets, kol eller koks. Till skillnad från en värmepanna. En spiskassett är en modul av gjutjärn eller en svetsad konstruktion av stål för montering i en öppen spis.


Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare. En vanlig öppen spis suger ofta åt sig lika mycket värme som den producerar - det finns till och med risk för att huset blir kallare. Vi har just köpt ett hus från -som vi håller på att renovera. Det har en öppen spis med kasett i. Moderna öppna spisar är också ganska väl anpassade till dagens krav på uppvärmning.


De byggs mer eller mindre som en hybrid mellan öppen spis , kakelugn och kamin. Själva stommen i sig är rejäl av sten, vilket kan lagra värme, och eldstaden består av en insats som påminner om en kamin. Utseendet är dock i främsta . Söker du en spiskassett, kassett, insats öppen spis , insatskamin?

Vi erbjuder många olika öppen spis -kassetter och spiskassetter. Att installera en spiskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort känslan av att ha en vacker öppen spis.


Med en kassett kan du få en grund för att själv skapa din drömspis . Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Hej, någon som känner till om det finns en spiskassett eller kamin som i huvudsak ger strålningsvärme men som samtidigt som man eldar ger liten del.


I engelsk modell med riktig el utan rök. Eldas med spisbränsle (medföljer ej). Kaminens storlek: H cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg