tisdag 22 september 2015

Avfuktare zibro

Zibro D5LCD hjälper dig få en behagligare och mer hälsosam inomhusluft på ett enkelt sätt. Zibro DD1hjälper dig få en behagligare och mer hälsosam inomhusluft på ett enkelt sätt. Luftavfuktare med LED-display! Zibro D5är en tystgående avfuktare perfekt för badrummet, tvättstugan eller källarutrymmet och med en vatten tank på hela liter minskar behovet att tömma D5of. Hypermodern avfuktare med joniseringsfunktion (renar luften), justerbart luftflöde och dräneringsslang som kan användas vid mer permanent installation.


Dessutom avfuktar den vid temperaturer ända ner till °C.

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Vattnet samlas upp i en rymlig, avtagbar vattenbehållare, utrustad med frost och överfyllnadsskydd. Det är lätt att ansluta en slang till en permanent vattenföring. Funktioner: Avfrostning Ionizer funktion . Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan. Det är möjligt att din produkt måste repareras.


Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga. Här tipsar vi om underhåll av avfuktare och däri lämpliga åtgärder samt förberedelser.

Sv: OT avfuktare till källare. En Zibro DD1köpte jag på NetoNet för ett par är sedan. Vi kör den då och då i husbilen under vinteruppehållet.


Under mildperioder om luften är fuktig i husbilen. Dessemellan används den för att avfukta i tvättstugan. Har hittills fungerat utan anmärkning.


Zibro har elektriska produkter för luftkonditionering och inomhusvärme. Få ett bättre inomhusklimat med hjälp av Zibro. Vill bara kasta in att jag har en zibro d1luftavfuktare som jag köpt på coop för dryga tusenlappen, den har behållare och slanganslutning som dom flesta, har fungerat bra för mig nu i 5år i en ganska fuktig källare och kan rekomendera den, helt ljudlös är den inte men betydligt tystare . Karta och vägbeskrivning.


Passar samtliga avfuktare Zibro i D-serien. Iittala kaffekoppar i glas. Nespresso CitizMilk. I skick som ny eftersom den inte har använts. Avfuktare zibro säljes komplett med bruksanvisnung.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg