tisdag 15 september 2015

Esbe shunt sprängskiss

Lägg till i Mina favoriter. Superb reglering för bästa prestanda. Kompakt, flexibel och enkel att installera. Lång livslängd och stor hållbarhet.


Perfekt matchning mellan ventilen och ESBE - ställdon.

Med ESBE är du aldrig ensam! Vi tror på att erbjuda våra installatörer expertsupport. Oavsett om det är första gången du prövar en av våra produkter, eller om du stöter på riktigt utmanande situationer.


Specialversion för montering direkt på pannan. ESBEs ställdon och regleringar. Ventilen är försedd med ergonomisk ratt för enkel manövrering och ändlägesstopp för ett arbetsområde av 90°.


En shuntventil reglerar temperaturen i ditt radiatorsystem genom att fördela hetvattnet från pannan eller ackumulatortanken så att en del blandas med returvattnet.

I kombination med en shuntstyrning anpassas värmen automatiskt efter inom- och utomhustemperatur. Sorteringsordning: Mest populära, Namn A- . Besök oss via vår webbshop, i våra butiker i Rinkaby och Jönköping. Shuntventilen kan enkelt handmanövreras med ställratten på motorns framsida. Denna serie har fasta ändlägesbrytare för grader arbetsområde. Levereras med 5m anslutningskabel.


Aug Hej Jag har en shunt som läcker vid axeln, pga att automatiken har gått förbi gränsläget så att armen tagit emot. Bifogar bilder på hur den ser ut, har försökt söka mig fram till svaret men hittar tyvärr inget. Var kan jag beställa reservdelar ? ESBE ventiler serie VRG1inns tillgängliga i dimensioner DN ? Shuntmotor ESBE Serie 9 3- punkt 230V 60s. Lagerstatus: (0) Leveranstiden är ca 3-arbetsdagar. Ventilens smäckra och kompakta form medger utrymme för verktyg vid montering och demontering av ventilen.


Reservdelar finns för alla nyckelkomponenter. Till shuntventiler serie VRB1rekommenderas ESBE ställdon: TEKNISKA . VENTIL VRB1AVSEDD FÖR.

Vi är en oberoende leverantör av reservdelar och värmepumpar från alla ledande märken. ESBE serie VRB1är avsedd för värmereglering av bivalenta anläggningar. Alltid fri frakt inom Sverige. Står och skall montera shunten, en helt vanlig 3vägs ESBE och så snurrar jag lite på den för att se att den fungerar.


Det har suttit en shuntmotor på den så jag kan vri den runt runt med en tång i oändlighet, det enda som händer är att ett av hålen stänger sig, sen ett nytt osv osv. Sen i ett läge är alla öppna. Ställdon ARA 6speciellt utvecklat för manövrering av ESBE shunt - och förde. AMVÄRMEREGLERING MED UTEGIVARE.


Shuntreglering för styrning av eller värmekretsar – lätt . Esbe shuntventil 4-vägs TM2 den del man ställer för att reglera utgående värmekrets från pannan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg