onsdag 9 september 2015

Thermia luft luft

Sänkta uppvärmningskostnader, renare inomhusluft och kyla under varma sommardagar. De skiljer sig åt på ett par punkter. Nedan hittar du mer information om tekniken, hur det går till att installera samt vanliga frågor och svar.


Här ger vi en översiktlig beskrivning för att du ska kunna få en bild av hur arbetet går till. Högpresterande värmepumpar för alla behov. Bergvärme, jordvärme och luftvärmepumpar.

För villan, stugan eller fabriken. Vi hjälper dig med rätt lösning! Det kompakta måttet på innedelen gör den . Dessutom kan den ge skön svalka i huset under den varmare delen av året. Den energin kan du sedan njuta av i din golvvärme, dina element eller i en härlig varm dusch. Atria Optimums unika konstruktion, där alla vitala delar är placerade inomhus, borgar för maximal säkerhet i tuffa klimat.


Den är dessutom mycket tystgående och ger dig flexibilitet inför framtiden gällande val av värmekälla. Värmepumpen består av två enheter – en .

Men hur mycket kostar det egentligen? Det innebär också att det inte finns någon begränsning av antalet användare för ditt Online, eller hur många pumpar du kan hålla koll på. Har du denna värmepump ska du istället välja tillbehöret Aura Remote. Vi utför installation och service m. Vi söker ny personal ,rörläggare , vet ni någon hör av er som kan installera jordvärme bergvärme och luft -vatten värmepumpar och lite andra rörläggningsjobb. Vi servar värmepumpar av alla märken och installerar ex.


Fujitsu, Dakin, Mitsubishi Heavy luft - luft mm. Nu har det gått ett år och värmepumpen är fortfarande full med is. Eller, den tinade upp ett tag i somras men nu är den iallafall fullständigt bentjälad. Thermia ytjordvärme, bergvärme, luft -vatten. Har ställt upp tempen lite till grader men det verkar inte räcka.


Verkstan är på 120kvadrat och det är 4-5m upp till . Høykvalitets varmepumper for alle behov. Bergvarme, jordvarme, sjøvarme og luft varmepumper. For eneboliger, fritidsboliger, boligblokker, næringsbygg og offentlige bygg.


Den ger driftsekonomi samtidigt som du får ett jämnt och bra inomhusklimat. Genom en unik akustisk design har den utvecklats för att bli den tystaste på marknaden.

Den fjernstyrt luft - luft varmepumpen som er bygd for våre nordiske forhold. I samarbeid med Danfoss har vi tatt frem denne pakken med en fjernstyrt luft - luft varmepumpe som er bygd for våre nordiske forhold med fjernstyring fra oss i Sikom. Takket være sin smidige utforming og sine smarte funksjoner er den perfekt som . Den er udstyret med kølefunktion, hvilket betyder at du kan køle huset ned i de varme måneder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg