tisdag 29 september 2015

Fläkt dyson

Utan blad som hugger luften kyler fläkten med en jämnt och mjukt luftflöde. Kraftig och tystgående är problematiskt att uppnå i konventionella fläktar. Jämför priser och läs recensioner på Fläktar. Välkommen till PriceRunner!


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Nej, det är inte ett förstoringsglas, det är Dyson AMsom är bättre och tystare än konkurrenternas. En revolutionerande, högteknologisk designfläkt, ursnygg att se på, men. Dyson fläkt är en modern, designade och funktionell fläkt med den senaste tekniken, där de producera stark luftström utan synliga blad!


Dyson , företaget som antagligen mest är känt för sina dammsugare, har nu tagit fram den här mycket futuristiska fläkten som helt saknar fläktblad och mest påminner om en Stargate. Dyson Air Multiplier fungerar genom att luft sugs in i fläktens bas. Dyson fläkt AMDyson vit tornfläkt med väldigt låg ljudnivå och utan snabbsnurrande blad.


Luft accelereras genom en ringformad öppning och skapar en snabb luftstråle.

Denna passerar över en flygvingeformad ramp som kanaliserar dess riktning och skapar lågtrycksområden bakom och runt fläkten. En ihålig cylinder som blåser luft. Vid första anblicken verkar det omöjligt. Men snillrik aerodynamisk design från Dyson har revolutionerat bordsfläkten.


Bordsfläktar har i princip alltid fungerat på samma sätt. En motor driver en propeller som skär genom luften och skapar en luftström. Få lite svalkande kyla med en fläkt från Dyson. Ett torrt och kvävande inomhusklimat kan ge vem som helst huvudvärk, men tursamt nog finns det en lösning. Den här fläkten blåser bort värmeproblemet på nolltid.


Dyson har nyligen släppt en ny serie fläktar vilket blir den första uppdateringen på fyra år. Fläktarna ser ut precis som tidigare men man har nu möjligheten att få dem i blått. Den funktionella skillnaden är att fläktarna nu är tystare vilket enligt Roger borde vara omöjligt då hans Dyson - fläkt i princip är . Denna modell kan inte bara göra rum varmare eller kallare utan även filtrera rummens luft.


Den fångar nämligen upp partiklar så små som mikron som samlas upp i fläktens HEPA-filter som, enligt Dyson själva, skall hålla i mer än ett år . Dyson AMAir Multiplier är en unik, slimmad golvfläkt utan blad och är därför väldigt barnsäker och lätt att hålla ren. Tekniken Air Multiplier mångdubblar luftflödet med upp till gånger och genererar en mjuk och jämn ström av luft, jämfört med en .

Dyson har i sitt utbud ett gäng med rätt så coola bladlösa fläktar men smakar det så kostar det, fläktarna är svindyra. Men om man verkligen vill ha en med samma funktion men inte lägga ut pengarna kan man kanske bygga en själv? Produktbeskrivning för DYSON AMVit Golvfläkt.


AMär dessutom löjligt enkel att rengöra tack vare bristen på galler och synlig fläkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg