tisdag 22 september 2015

Jobba som vvs montör

Som VVS - montör kan du arbeta med service, med ombyggnad och på nybygge. Om du jobbar med service har du en servicebil med de verktyg och delar som du behöver för att utföra jobbet. En VVS - montör som jobbar med service är oftast ensam på arbetsplatsen, till skillnad från de VVS-montörer som jobbar på ett bygge. May Niklas Bennhult är VVS - montör och berättar om jobbet , utbildningen och de vanligaste fördomarna han möter.


Här är VVS -montörutbildningen för dig som vill jobba som rörmokare.

Läs mer om VVS -utbildningen här! Nov VVS - Montör i utlandet? Du kommer att jobba med löpande. Norrtech och vill nu växa. Vi söker två VVS-montörer som vill bli en del.


Oct Jobbar som VVS-montör. Jobbet i sig är slitsamt JA, men det är otroligt utvecklande och man kan aldrig bli fullärd inom det.

Ett tips om du ska välja VVS så måste du vara duktig på problemlösning samt ritningsläsning. Att arbeta som montör inom VVS innebär att bland annat att man installerar och utför reparationer av rör. Att vara montör inom VVS skiljer sig en hel del från att jobba som industrimontör, . Jobbar man med service och underhållsarbeten så jobbar man som VVS - montör ofta ensam. Vid ett servicearbete åker man ut till kunderna med en servicebil och de verktyg och reservdelar man behöver för att utföra servicen. Allt eftersom VVS- anläggningarna har blivit mer avancerade och datoriserade har service och . En VVS - montör (för övrigt heter det VS nuförtiden) är just en rörmokare.


Fastighetstekniker med inriktning VVS. Det är bara ett finare namn. Nov En VVS - montör jobbar inte enbart i folks hem, utan kan även arbeta inom industrier och byggarbetsplatser och vara anställda direkt av fastighetsbolag, sjukhus eller industribolag.


Vid den typen av uppdrag jobbar VVS-montören oftast i arbetslag, medan service i till exempel privata hem utförs av en eller ett . VVS-montörer installerar och reparerar rör och annan utrustning för värme, vatten och sanitet i alla typer av fastigheter. Industrirörmontörer arbetar enbart med industrifastigheter. Värme i huset, vatten i kranarna och en toalett som fungerar, det fixar VVS-montören.


Jobbar du som VVS - montör är du den som installerar och reparerar rör och ansluter till anläggningar för vatten, värme och avlopp.

Svetsrök och fukt på jobbet kan vara besvärligt om du har astma eller eksem. Framtiden, Falkenberg careerbuilder. Bovärdspool , Vätterhem Nu expanderar vi ytterligare för att ge våra kunder bästa möjliga service. Intresserad av att bli lärling? På Bravida får du lära dig jobbet av erfarna yrkesproffs.


Jun IT-tekniker byter datormus mot rörtång, drömjobbet som VVS - montör blir verklighet. Mar Vvs-montören Rebecca Heintz hade precis kommit till jobbet på morgonen för att se vad hon skulle göra under dagen. Hennes abetsledare kallade in henne på.


Rebecca är sjukskriven för sina ryggproblem, men kommer så fort hon blir frisk igen att söka jobb som vvs - montör. Hon är år och räknas till . Jobba eller utbilda dig till VVS - montör Letar du efter information för att utbilda dig eller arbeta som VVS - montör ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg