fredag 18 september 2015

Varmluftsfläkt

Varmluftsfläktar som är eldrivna, vattenburna eller använder paraffin. De flesta fläktarna är till för uppvärmning, men det finns ett fåtal fläktar som även kyler. Större utrymmen behöver en varmluftsfläkt med hög kapacitet och om du planerar att använda den i tuff miljö är en byggfläkt bästa valet.


Jämför priser från 1butiker i . Välkommen till PriceRunner!

Effektiv värmefläkt för medelstora lokaler. Panther 6-är en serie mycket tysta och effektiva värmefläktar för stationärt bruk. De är avsedda för uppvärmning och torkning i t. Värmefläkt Panther har en klassiskt ren design i vitlackerad stålplåt. Robust värmefläkt för portabelt bruk i tuffa miljöer. Det kraftiga rörstativet fungerar som ett väl balanserat och . Det kompakta och robusta utförandet gör den lämplig för användning i garage, verkstäder och butiker.


Tiger är en serie varmluftsfläktar för portabelt bruk.

Funktionsväljaren gör det möjligt att låta termostaten styra bara värme eller både värme . När det är minus på bygget eller rått i tvätthallen gäller det att värmefläktarna håller vad de lovar. Det gör våra varmluftsfläktar från El- Björn. Robust konstruktion i korrosionsbeständig förzinkad stålplåt, kan enkelt hängas på väggen med medföljande konsol.


Kraftig fläktmotor med låg ljudnivå . Elementen är konstruerade för optimalt luftflöde och snabb uppvärmning. Avsedda både för tillfällig och permanent uppvärmning, IP gör att den tål fuktiga utrymmen. El-Björn VF - Hyr varmluftsfläkt för fuktiga och våta rum, t ex lager, verkstäder, förråd och liknande utrymmen. Stort sortiment av reservdelar och tillbehör till pelletsbrännare och pannor. Original reservdelar och reparationer av pellets-brännare och pannor.


Den lämpar sig väl för uppvärmning i mindre utrymmen såsom garage, husvagn , förtält, sommarstuga, kontorsrum, altan, etc. Karbetar med ett självbegränsande keramiskt. PTC-element och låg luftmängd. Detta ger, trots det lilla formatet . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Jan Frico Panther 9kw Elfläkt fläkt Ring för mer info.

Fel på ugnsfläkten gör att värmen inte cirkuleras ordentligt. TwinPower varmluftsfläkt. Extremt snabbt uppe i drifttemperatur.


Range-produkter på tum och tum har två fläktar, den på tum har en fläkt. Kraftfullt och konstant fördelar de luften i ugnsutrymmet och sörjer för snabb uppvärmning och perfekt fördelning av varmluften. Utrustning beroende på modell - bilderna visar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg