onsdag 23 september 2015

Canvac q air d14

Luftavfuktare bäst i test. Canvac Q Air Dluftavfuktare med luftreningsfunktion som kan köras automatiskt eller med anpassade driftslägen. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Den avger liter per dygn vid t. Den har även slanganslutning om man skulle. HåLLER FUKTEN OCH LUKTEN BORTA.

Läs bruksanvisningen noga innan du använder produkten. Spara bruksanvisningen för framtida bruk. Den smala designen gör den enkel att ställa intill väggen.


Du kan också torka tvätt genom att ställa in avfuktaren på torka-tvätt-funktionen. Efter flera år av försäljnings succé och Bäst i Test utmärkelser har Mitsubishi VX 16 . I RådRön så fick Canvac Q AIR Dbäst i Test av flera anledningar, men det som utmärkte sig mest vart driften under kallare temperaturer. Trots låga utrymmestemperaturer så hade denna luftavfuktare väldigt bra egenskaper med energiförbrukning och avfuktningskapacitet. I den nya versionen så har de även lagt in en .

Snyggt designade luftavfuktare med digital display. Passar perfekt i tvättstugan, källaren eller garaget. Products without images have been hidden. Click here to show products without images. Vi jämför priser från alla stora webbutiker i Sverige för att hitta billigaste priset.


Behöver en avfuktare till tvättstugan kombinerat med duschrum och torkrum i källaren. Var förbi både Mediamarkt och Elgiganten men antingen kunde. En smidig och lättskött avfuktare som har en kapacitet på l. Visa alla sökträffar på CanVac – Hallbäcks. Beställ nu eller kontakta kundservice för hjälp och rådgivning. En luftavfukter i elegant design,.


Anledningen är att maskinen uppdaterats det är fortf. Vår bäst i test luftavfuktare Q Dry Energy ( MJ-16VX) från Mitsubishi byter nu namn till Canvac Q Air D14. Avfuktare med luftrenarfunktion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg