torsdag 24 september 2015

Nibe fighter 310p fläkt

Fläkt till Nibes frånluftsvärmepumpar. MONTERINGS- OCH SKÖTSELANVISNING. Driftläge: Lysande lampa indikerar vald funktion. Regelbundet underhåll av: Luftfilter. Tilläggas kan att jag skall få hjälp av en.


Nibe 310P , 1kvm, välisolerat hus plus gäststuga kvm och källare kvm på underhållsvärme.

Total årsförbrukning ca 11. Han sa att om det var inom år från det att den var ny hade jag fått pengarna tillbaka från Nibe , men tyvärr det var år. Skall säga att FLVP låter fortfarande en del ( fläkt mm)men avsevärt mindre från kompressorn. Se även avsnitt ”Indikationer i sifferfönstret, felkod A-01”.


Skovelbladen får inte deformeras då detta orsakar obalans i fläkten. Vatten eller rengöringsmedel får ej användas. Släng inte din gamla fläkt innan du fått din nya då kontakten måste återanvändas i vissa fall. Har de använt gulgrön till nåt annat än skyddsjord?


Om Nibe vill ha fantasipriser kan det kanske vara läge att använda nån annan fläkt.

Jag har hört att det är bra fart i fläktarna som sitter i sånadär enormt stora gamla hårddiskar till minidatorer som är stora som tvättmaskiner (hårddisken alltså) :wink: . Frånluftsvärmepump typ FIGHTER 310P. Inställning fläkt : ………………. Köp Reservdelar Nibe värmepump hos VVS home. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité. Rengöring av ventilationsdon.


Kontroll av säkerhetsventil. Låg temperatur på eller . Panasonic hamnar på listans andra och tredje plats med modellen Eoch 7skador samt Emed 3skador. När det gäller frånluftsvärmepumpar är IVT åter högst i skadelistan med 7skador på modellen 490. Här har av skadorna gällt kompressorn. Nibe Fighter 310P hamnar på andra plats med . Komplett värmepumpsaggregat som ger värme – varmvatten – ventilation – återvinning.


Mått: 370x3( Fighter 1fr. o.m Juli-00). Vad har ni för värden på den? NIBE FIGHTER 310P har en inbyggd frånluftsfläkt, elpanna och en varmvattensberedare som . Very Happy har provat att leka med fläkt hastigheter och friskluft ventiler men kan inte påstå att jag märkt nån jätte skillnad.


Detta ersättningsfilter klipps ut enligt måtten i datablade t som du kan ladda ned eller klipp efter det gamla filtret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg