måndag 21 september 2015

Tank kort

Det koster ingenting at få et OK Benzinkort. Betal vask, broafgift og parkering udvalgte steder. Støt din sportsklub hver gang du tanker. Tank og betal via OK Appen.


Med et OK Benzinkort får du et kort med op til dages rentefri . Med et Shell Card i hånden kan du betale direkte ved standeren og i vores butikker.

Så uanset om du skal tanke brændstof, mangler tilbehør til bilen eller bare skal have en kop kaffe til køreturen, så kan du ordne det hele med ét og samme kort. Og det bedste: Du får øre i rabat per liter brændstof på alle bemandede . Få rabat på brændstof, rentefri kredit og mange andre fordele. Få spændende artikler om biler og bilpleje. Deltag i konkurrencer og få masser af gode tilbud fra din lokale Shell- tank.


Ansøg om Shell Card Tilmeld nyhedsbrev. Circle K Privat Kort giver rabat på benzin, diesel og vask. Desuden kan du tilmelde kortet Betalingsservice eller e-boks og få dages rentefri kredit.


Hos Uno-X er kunden altid i centrum.

Vi bestræber os på at gøre det så enkelt som muligt at tanke på vores stationer, så du kan komme hurtigt videre – med en tank fuld af billigt brændstof. Uno-X kort på Bonus Selvom nogle af vores Uno-X stationer har skiftet navn til Bonus – Kan du fortsat bruge dit Uno-X kort på alle vores . MEN :) Hvilke stationer har hvilke fordele? Mener man kan vaske hos Shell for 29kr hvis man har Deres kort ? Selvom vi har skiftet navn, kan du stadig bruge dit Uno-X benzinkort hos os.


Bestil det her: Uno-X kort. Uden for åbningstid får du fat i vores . Det er nemt at fylde din Nettalk konto op, når den er ved at være tom. Du skal blot følge anvisningerne på kortet for at sætte beløbet ind på din Nettalk konto, så den er ful når du skal betale dit månedlige abonnement eller skal bruge ny taletid på din . QKundekort giver dig det hele – og så er det endda gratis. Du kan nemlig betale direkte ved stander og vaskehal.


Se sneprognosekortene for det omkringliggende område Valley Tank. Vejrkort produceret af freemeteo. Har du et rejsekort personligt eller et rejsekort flex og et dankort, kan du få en tank -op-aftale.


Med en tank -op-aftale har du altid penge på dit rejsekort, så du er klar til at. Hvis du har fået nyt betalingskort eller dit nuværende snart udløber, skal du tilknytte det nye kort til din tank -op-aftale - læs mere her. Ska fixa tank - kort till budbilar och har lite funderingar på vilket bolag man ska satsa på ? Brændstof rør længde mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg