onsdag 9 september 2015

Besiktningsprotokoll på nätet

På Transportstyrelsens webbplats länk till annan webbplats får du bland annat besked om datum från senaste godkända kontrollbesiktningen och mätarställning. Vill du ha ett besiktningsprotokoll kan vi skicka protokollskopior som är högst tre år gamla, via e-post eller fax. Vi har bara möjlighet att skicka protokoll för fordon . Besiktningsprotokoll och resultat.


Vad betyder informationen på besiktningsprotokollets baksida?

Till information om protokollet. Kan jag få en kopia på mitt besiktningsprotokoll ? Du kan beställa protokollskopior av oss, på besiktningar som vi utfört. Du gör det enklast vid detta formulär eller via e-post . Carspect noterar inte efterfrågningar. Vill du få en kopia av ditt besiktningsprotokoll från utförd besiktning hos oss på DEKRA.


Godkän = Visar senast godkända besiktning (ssååmmdd ). Körförbu = Visas om fordonet har körförbud (fr.o.m. datum).

Föreläggande, = Fordonet har ett föreläggande. Visar inom vilken period fordonet ska besiktas. Här kan du ta reda på vad som gäller för ditt fordon samt läsa om de nuvarande och de nya reglerna. Läs mer om de nya besiktningsreglerna som börjar gälla den maj. CARFAX hjälper dig att förstå hur det går till, vad besiktningsmannen kommer att titta på och sedan skriva ner i ett besiktningsprotokoll.


Mvh Christian kör du före så väntar jag där framme. Hur fixar jag ett besiktningsprotokoll från förra bess? Hur får man tag på gamla besiktningsprotokoll ? Vi besiktar de flesta typer av fordon, från bilen och släpet till MC:n och husvagnen. Oavsett vad ditt besök hos oss gäller kan du vara säker på en sak: du får en säkrare besiktning hos oss.


I vår kontrollbesiktning för personbil ingår till . Eftersom affären förmedlats av en bilfirma slog tingsrätten fast att de var skyldiga att återta bilen och häva köpet. Lärdomen är att ringa Bilprovningen och beställa ut alla tidigare besiktningsprotokoll. Det tänkte inte jag på, jag slog bara på nätet och kollade den senaste, säger Martin. Köparen ska behålla protokollet och på begäran av If kunna uppvisa det vid en eventuell skada.


Bilprovningens rutinerade expert Morgan Isacsson svarar på frågor om bilprovning och bilbesiktning.

Här är de tio vanligaste felen – kolla din bil i förväg och spara både tid och pengar! Han har arbetat på Bilprovningen i år. Möt Morgan Isacsson - ALLT OM BILARS nya expert på allt som rör bilbesiktning och bilprovning. Och - inte minst - din nya expert.


Vill du ställa frågor om bilprovning och bilbesiktning så kan . Tänk på att lägga in kostnad för kvalitetskontroll i projektbudgeten. I konceptet Robust fiber finns underlag och mallar för besiktning. Exempel på företag som kan erbjuda besiktning återfinns på Entreprenörslistan. Man behöver ingen fax för att få kopia på besiktningsprotokoll , det kan man beställa från bilprovningens hemsida, och får det på mail.


Sist jag beställde så kunde man få de tre senaste besiktningsprotokollen som PDF-filer vilket är väldigt bra om man vill se vilka fel bilen haft och som åtgärdats. CHECKLISTA FÖR SLUTBESIKTNING BILAGA NÄT. Ramverk och sammanfogningar.


Smörjning, reparation eller byte av skadade delar vid behov. Vår onlineservice Q3Web gör det möjligt för anläggningsägarna att ta del av besiktningsprotokollen via nätet. Hittills har vindkraftstillverkarna skött service och tillsyn själva.


Ju fler verk och aktörer vi kan bygga upp samarbete me desto mer kan tillsyn och underhåll skötas av en oberoende tredje part.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg