fredag 11 september 2015

Markränna gjutjärn

Markränna av polypropylen och spaltgaller av gjutjärn. Längd: m, Bredd: 1mm, Höjd: mm. Robust markränna för infarter med tyngre trafik.


Ränna av polypropenplast och spaltgaller av gjutjärn. Uppfyller belastningsklass C250.

Till rännan finns en låsmekanism me. Med hänsyn till deras låga vikt, stora hållfasthet, höga motståndskraft mot kemiska ämnen och integrerade skyddande kantprofiler i galvaniserat eller rostfritt stål är avvattningsrännorna av polymerbetong i STORA-PARKING sortimentet en perfekt . Hög kvalité till lågt pris! Artiklar som du har besökt. Du kommer bli meddelad när . Rinkaby Rör säljer VVS, Golvbrunn av gjutjärn ,silar, förhöjningsringar, Golvbrunnar och tillbehör, Avlopp i vår webbshop.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. ACO Self euroline markrännor finns med två olika spaltgaller.

Spaltgaller i galvaniserat stål eller spaltgaller i segjärn ( gjutjärn ). Detta galler tål låg- frekvent personbilstrafik. Varianter som matchar dina val: Pris. Rännan finns i tre utföranden och uppfyller belastningsklass Arespektive C250. MARKRÄNNA B1SPALTGALLER.


Bli meddelad när produkten finns i lager. Markrännor av polypropylen och spaltgaller av stål eller gjutjärn för avledning av dagvatten från t ex terrasser, garage och poolområden. Hej Nu har vi påbörjat installationen av vårar luft-vatten värme system och då utomhusdelen avger en hel del vatten så ska den ha en droppbricka och vattnet då avledas till avlopp.


Vi har då möjligheten att få ner vattnet till ett utomhus avlopp som finns vi anslutning till garaget. Det är en gammal gjutjärn. Ett modernt och elegant markgaller av gjutjärn. Kraftigt gjutjärn av hög kvalitet i en robust MilPlus ram ger en stabil investering för framtiden. Levereras svartmålad som standard.


Exact markränna är designad för områden där det krävs extra god dränering samt en fast och halksäker yta. MilRende är utvecklad för projekt . Krympmuff ( inkl. gummiring) för gjutjärnsspetsända.

Feb Fasta och justerbara gatlock av gjutjärn eller plast, gränsplattor och mycket mer. U-1B, körbar belastning 1ton, låsbart lock samt teleskopsmanschett. Lyftverktyg finns för gjutjärnsbetäckning flytande, gjutjärnsbetäckning fast samt gjutjärns-. Oftast tillverkat i galvaniserat stål.


Ibland i gjutjärn , rostfritt stål el- ler brons. Gallret bär upp trafiken och filtrerar bort alltför stora partiklar. Avvattningsränna även kallad markränna. Compac används ofta i väg- och brobyggen över hela världen – det säger en hel del om dess enorma hållbarhet.


Hedareds Sand och Betong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg