tisdag 29 september 2015

Webasto värmare båt

Här är en KOMPLETT grundinstallationssats för båt till KANON pris. Båtar och yachter är vår passion - precis som din. Njut av oförglömliga stunder med den perfekta atmosfären ombord.


Njut av komfortabelt klimat ombord din båt eller yacht med Webasto ! Webasto marina värme system kostnads effektiva lösningar för alla innerutrymmen i din båt.

Varje dag litar ledande biltillverkare och påbyggare på den avancerade tekniken och designen hos våra Webasto värmare. Segelbåt på havet med Webasto värmesystem. Allt är med för en installation i båten , värmare , monteringssats samt slangsats.


När du letar efter båtvärmare eller annan typ av värmare ska du handla hos Hjertmans. Vi har ett stort utbud och bra priser. Passa på att göra jobbet nu när båten står på land.


I vår vill du ut på vattnet så snart som möjligt. Hos mig kan du betala direkt med kreditkort och slippa fakturan.

Hör av dig för ett prisförslag! Vi säljer, monterar och reparerar de flesta marina luft eller -vattenburna värmare , till exempel Webasto och Thermic- och . På svenska marknaden finns det i huvudsak tre märken på värmare. Dessa är Wallas (diesel och fotogen), Webasto (diesel) och Eberspächer (diesel).


Samtliga av dessa märken har värmare i olika storlekar för olika stora båtar. Jag valde bort Wallas fotogenvärmare för att det skulle kräva ytterligare en . Sveriges största återförsäljare av Bosch bilbatterier och batteriladdare! Lithium batterier, LiFePo4 . Marknadsöversikt och tips för val, installation, användning. Denna skall tydligen gå tystare. En varm, torr båt är trivsam även i ruggigt.


Bergqvist JE Agenturfirman AB. Auto Termo, Ebersprächer, UWE konvektorer. Ardic luft eller vattenburen dieselvärmare , varmvattenberedare , Thermic, Thermo, fotogenvärmare, Ardic och Webasto värmare.


Högkvalitativ specialrenad fotogen som ger praktiskt taget luktfri förbränning. Ger säkrare drift av såväl kök, spis och värmare. Finns som liter eller liter, välj i rullgardinen.

Hej Jag har lite frågor angående en Webasto diesel värmare. En bekant har det i sin båt han nylogen köpt, den startade på andra försöket men rök ganska kraftigt (vit Tjock rök) men värmen kom omgående,tyvärr stog vi inomhus så vi kunde inte köra på utan fick stänga av den. Antagligen försvinner röken . Värmare - Eberspächer Airtronic D4. Bavaria monterade Webasto original när vi beställde båten.


Dock var jag inne på att jag ville ha vattenburen värme för att kunna värma både motor och varmvatten med värmaren. Men eftersom det är en hel del jobb med alla vattenslangar mm. De dieselvärmare som finns verkar ligga på 2. Diesel, Driftsäker, Enkel att installera, Låg vikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg