tisdag 29 september 2015

Husqvarna vedspis 1927

Beställ dina tillbehör på hemsidan! En äkta renoverad vedspis sprider anor om svensk historia samtidigt som den fungerar som praktiskt hjälpmedel och värmespridare i köket. Vår fina köksspis har fått sig en uppdatering lagom till hösten och eldningssäsongen. Vi vet inte precis hur gammal vår är, dom tillverkades under ganska lång tid från 30-talet ända . Vad har har vredet uppe på hällen för funktion?


Storlek på vedspis - för och nackdelar?

Fråga: Renovera gammal köksspis? Precis en sån precisensan. Finns det reservdelar att anskaffa till den gamla spisen på min bild? Kan man isåfall själv renovera spisen? Med ett undantag: Den gröna.


Vedspis gjutjärnskamin Trä spis gjutjärn spis med bakning Vedspis med. Spis med natursten Vedspis - vattenbärande Spis med vedeldning Kök spis. En ganska modern vedspis som är emaljerad och.


Klassiska vedspisar i modern tappning.

Förutom moderna vedspisar säljer vi klassiska vedspisar från äldre tider som fortfarande tillverkas idag. Husqvarna Museum drivs av Huskvarna Hembygdsförening. Nina Wennström Fabriksflickan - For Sale! Vi har en gammal vedspis från Huskvarna som vi använd för uppvärmning och matlagning.


Museet värderar ej föremål. Nu har den börjat ryka in genom spisplattorna. Går den att renovera och kan man göra sånt själv? Detta är mitt hatälska-objekt helt klart. Tycker det känns som ett årtal men det är de enda siffrorna jag kan hitta på den.


Bolinder och därefter av disponent Kristoffer Huldt, som utövade den direkta. Såhär ser den ut den gamla trotjänaren. Ett tungt paket beställdes och. Fler än 5inlägg: Blev medle22:35:3 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg