måndag 21 september 2015

Panasonic luftvärmepump timer blinkar

När vi återkommer på kvällen så blinkar timer -lampan och pumpen ger ingen värme, och det är ganska kallt i huset. Tänk på att eventuella fel alltid ska åtgärdas. Mor och far ringde om att deras värmepump inte fungerar.


Senast redigerad av kricka 18. När Timer LED blinkar stannar värmepumpen med en gång. Här finner du svar på de vanligaste frågorna gällande luftvärmepumpar och luft- vatten värmepumpar.

Du är också välkommen att kontakta oss! Har det uppstått problem med din Värmepump ? Du får också information om vad vanliga felkoder betyder och hur du ska gå tillväga för att komma till rätta med problemet. Om din luft- luftvärmepump stannar på grund utav ett fel börjar LED-lampan för timer att . Ta hjälp av vår felsökning för att upptäcka varför din luft- luftvärmepump krånglar.


Små enkla knep, för att hitta problemet. Vid ett eventuellt fel stannar apparaten och timerlampan blinkar. Indikeringslampan blinkar i början då temperaturen . Klicka på felkodens beskrivning för att ladda ner dokumentationen i PDF-format som beskriver hur felet ska felsökas (kräver att Adobe Reader finns installerad på datorn).

Ring oss så hjälper vi dig! Att serva din luft- luftvärmepump med jämna mellanrum är nödvändigt för en lång livslängd på din värmepump , men även för att kunna se om det är något som behöver åtgärdas. Det händer dock att värmepumpen inte fungerar som det ska och du kan behöva beställa en felsökning. Denna bruksanvisning beskriver handhavandet för fjärrkontroll med timer Läs. Läs igenom bruksanvisningen noga för säker användning.


Fläkthastighet (Fan Speed). Ställ in önskat klockslag med valknappen. Varje gång du trycker in knappen ökar eller minskar tidsinställningen med minuter. Om du håller ned knappen ändras tiden snabbare. Tryck på ON TIMER -knappen igen.


Så här återgår du till normal drift. Brytare eller knappar fungerar inte korrekt. Enheten stannar och TIMER - indikeringen blinkar. Använd fjärrkontrollen för att få fram felkoden. Installation instructions attached.


Att ha rätt inställning på din värmepump är viktigt. För att kontrollera felkod. Om inte signalen överfördes visas “PRESS AGAIN. Varför blinkar Powerlampan på inomhusdelen konstant ?

Seriesignalfel mellan utomhusdel och inomhusdel. Bryt spänning, vänta min. Varför blinkar alla lampor på inomhusdelen konstant? Luftriktningsspjäll sitter inte korrekt monterade.


Panasonic-VZ_SKE-User-Manual-B.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg