onsdag 16 september 2015

Service vitvaror stockholm

VitvaruHjälpen i Stockholm kan hjälpa dig med vitvarureperation och service. Service av vitvaror – Vitvaruservice. Vi erbjuder service av vitvaror i hela södra Stockholm.


Vitvaruservice är vanligtvis löpande och förebyggande, med syfte att minimera risken att maskiner går sönder eller får driftavbrott. Men vi erbjuder även service på avrop. Alla saker ska alltid fungera.

Standardreparationer och service : Vi har valt att specialisera oss på heltäckande service av vitvaror. Det innefattar all service av vitvaror till privatpersoner, företag och fastigheter. Kundorienterad service i Stockholm.


Stora delar av det vi gör handlar om vitvaror , men vår kompetens och vårt hantverkskunnande har också lett till att vi arbetar med angränsande och relaterade varor och . Erbjuder mina tjänster till företag, kommun, bostadsrättsföreningar och privatpersoner som behöver service av vitvaror inom Stockholm innersta norr- och västerort . Vi är även återförsäljare av tvättmaskiner och utrustning från Podab. Norr-Väst Hushållsservice i Järfälla utför service av vitvaror i Stockholm , Järfälla och Bålsta. Välkommen att kontakta oss!

Vi är ett serviceföretag som utför reparation av vitvaror i Stockholms området. Fick vi förtroendet av Whirlpool, Bauchnecht att sköta om service i Stor Stockholm. Vi är en Auktoriserad Whirlpool verkstad med en lång . I över år har vi hjälpt våra kunder med service och reservdelar för hushållsmaskiner. Vi törs nog påstå att vi har en kunskap om denna. I vår butik på Ringvägen 1 Stockholm hittar du också ett brett sortiment av nya produkter och tillbehör.


Vi är ett företag i vitvarubranschen som reparerar, installerar och har försäljning av vitvaror och reservdelar samt. Reservdelar Vitvaror - företag, adresser, telefonnummer. I branschen Hushållsmaskiner, Hushållsapparater, Vitvaror - reparation, service i stockholm visas 1företag.


Med bas på Lidingö servar vi Stockholm med närförort. Originalkvalitet för dina produkter från Bosch. Bosch erbjuder service som är pålitlig, kompetent, enkel och snabb när det gäller garantiärenden, service och reparation. Ge dina vitvaror den bästa servicen med hjälp av våra expertråd. Electrolux är världens ledande tillverkare av hushållsapparater.


Vi fokuserar på innovationer som är noggrant utformade. Här hittar du allt från kök, vitvaror , dammsugare och köksmaskiner till köksinspiration och guider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg