fredag 9 oktober 2015

Ivt bergvärmepump

Vi utvecklar och tillverkar våra bergvärmepumpar för att de ska prestera på topp i det karga nordiska klimatet. När du väljer en bergvärmepump från IVT kan du minska dina värmekostnader med så mycket som procent. Här hittar du manualer till både nya och äldre värmepumpsmodeller. Sök på modellnamn eller värmepumpstyp.


Du får även svar på vanliga frågor som gäller din pump. Inkludera även arkiverade poster i sökningen .

Läs mer om totalkostnad för olika värmepumpstyper som bergvärme , luftvatten och luftluft. Med IVT PremiumLine HQ introducerar vi nästa generations värmepumpar. Styrsystemet är förberett med Smartgrid. Det innebär att värmepumpen kan kopplas direkt mot den nordiska elbörsen och själv anpassa så att den jobbar hårdast när elpriset är lägst.


Den betalar sig normalt inom 5-år jämfört med andra uppvärmningsalternativ. Men hur länge skall man då förvänta sig att den håller . Bergvärme tar tillvara på solenergin som finns lagrad i berget. Bergvärmepumpar använder solenergin som lagrats i berg, jor sjö eller grundvatten.

Vilken bergvärmepump är bäst i test? Allt fler väljer att skaffa bergvärmepump i Sverige. Jämför priser, besparing. Jag har för avsikt att installera bergvärmepump i mitt hus. Jag har börjat ta in offerter och blir oerhört kluven.


Inställning av IVT bergvärmepump tack! Nu har IVT gjort det enkelt för dig att ta reda på vad olika larmkoder på din värmepump betyder. Genom att skriva in din larmkod och välja värmepump på får du snabbt svar. Höstens stora nyhet är utan tvekan IVT Geo 31 en bergvärmepump som anpassar sig efter husets energibehov genom sin varvtalsstyrda kompressor. Det här är en värmepump som är byggd för att värma ditt hus så energisnålt det någonsin går – oavsett om du installerar den i ett nytt hus eller ersätter en . IVT Geo 3med varvtalstyrd kompressor 3-kW, IVT :s bästa bergvärmepump som anpassar sig till husets energiförbrukning och borrhålsdjup!


Exempel med med 1meter borrhål, pris efter ROT avdrag. Turbokollektor ingår alltid vid våra installat. Vi har nått del fyra i vår poddserie om värmepumpar. Det är dags att ställa alla frågor vi kan komma på om borrning och borrhål. Hur djupt måste man borra?


Och hur stor del av kostnaden för en bergvärmepump går egentligen till installationen? Som vanligt är vår moderator Frida Zetterström på plats för .

Anledningarna till att installera bergvärme är många, men för många är det kostnadsbesparingen som är den viktigaste. Beroende på vilken uppvärmning du har idag så kan du minska dina uppvärmningskostnader med upp till procent! Produktinformation Specifikationer. IVT värmepumpar är marknadsledande och sparar pengar och miljön.


I berget under oss finns solenergi lagrad och det är den energin som bergvärmepumpen utnyttjar för att ge skön värme i ditt hus. Det är också en av faktorerna som gör att värdet på ditt hus ökar när du installerar en bergvärmepump. Vad är en rimlig kostnad och vilken fläktkonvektor kan man välja om man har IVT bergvärmepump ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg