tisdag 27 oktober 2015

Luftvärmare vattenburen

Kompakt modell avsedd för mindre entrédörrar. Rekomenderad installationshöjd 2m. Med inbyggd reglering och fjärrkontroll. Mycket enkel att installera och använda. Skapar en temperaturskiljande.


Den möjliggör till och med.

Besparingspotential Jämfört med ett konventionellt bygge som har 2m² betongyta, vid en medeltemperatur på till -°C, samt användning av fyra luftvärmare (extra tillbehör krävs) Du sparar: dag . Omnia UL kan användas både som luftvärmare och som luftkylare beroende på framledningstemperaturen. Tempererad luft tillförs till hela rummet när den är ansluten till ett värmesystem, t ex panna eller värmepump. Omnia UL kan även användas somluftkylare (under förutsättning att fläktkonvektorn förses med kallt vatten) . Fläktluftvärmare ATDAoch.


ATDG är avsedda för uppvärm- ning och ventilation av industri-, verkstads-, butiks- och lagerloka- ler, garage, stormarknader och liknande utrymmen. Båda typerna av fläktluftvärma-. Golvsarg, ingår i vertikalpaketet.

Används för att rikta luftströmmen även i sidled. Luftvärmare består av en fläkt, ett vattenbatteri . En värmefläkt som passar bra för packhallar, lager, växthus och andra lite högre lokaler. Vi kan även leverera större modeller på . Vattenburen CAWupp till kW. Planar luftvärmare , Binar vattenvärmare. Varmluftsaggregat, värmeväxlare.


Bergqvist JE Agenturfirman AB. Auto Termo, Ebersprächer, UWE konvektorer. Ardic luft eller vattenburen.


Hej, när det gäller frågan om vatten eller luftvärmare så får man väl göra ett eget val beroende på vad man vill ha. I mitt fall har det inneburit installaion av en gasolpanna med vattenburen värme utan cirkulationspump (AGA eller Gastherm) som fungerat felfritt utan service i år. Metoden används ofta i varmare länder där behovet av värme är mera temporärt. I våra trakter brukar man välja vattenburet om man vill ha jämnare och tystare värme samt få ner strömförbrukningen.


Lite av de fördelarna faller om man har fläktradiatorer. En ren luftvärmare har ju också den fördelen att hela . Värmekällan kan vara en olje- eller vedpanna, en värmeväxlare för fjärrvärme, .

Tillverkarens artikelnummer,. Storlek, 830x670x270x( LxBxH). Funktion, vattenburen för takmontage . I en större båt krävs det hög effekt och då kan en Wallas, Eberspächer, Mikuni eller Webasto Diesel luftvärmare vara ett bra alternativ. Frihängande komfortmodul för behovsstyrd ventilation och Swegons system WISE.


Energieffektiv drift eftersom ventilation, värme och kyla sker exakt efter behovet, varken mer eller mindre. Högsta möjliga komfort med möjlighet till individuell reglering på produkt eller rumsnivå. Vi har vattenburen värme i vår vagn, den fungerar bra och vi råddes att skaffa vattenburet innan vi köpte vagnen.


Nu tittar vi runt på andra vagnar, lite nyare och med bättre sänglösningar. Hobby har en del väldigt fina vagnar t. Hur är värmen i sådana vagnar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg