torsdag 22 oktober 2015

Avgasare

Noxygensortimentet omfattar tre helautomatiska avgasare för värme- och kylsystem. Enkla att installera, driftsätta och styra. Manuell eller timerdrift. De används lämpligast tillsammans med magnetitfilter MAG och är avsedda som fast installation för att med kontinuerlig avgasning hålla systemvätskan gasfri.


Tack vare den helt elektroniska kontrollen, bjuder Superior ett flertal möjligheter för avläsning av systeminformation, tillstånd och lagrade data. Avgasare Superior och .

Funktionsprincipen med Superior är baserad på att man utsätter en del av systemets vatten för ett undertryck. När vattnet är avluftat matas det tillbaka in i systemet. Detta vatten är nu högabsorberande och kan ta ur . Läs mer om produkterna genom att klicka på någon av bilderna ovan!


För högre tryck, volym eller temperatur, kontakta oss! Varje fackman känner av egen erfarenhet till ämnet problem med luft i värme-och kylsystem. Våra lösningar för avluftning, avgasning och smutsavskiljning kan säkerställa den optimala vattenkvalitet som krävs i ett värme- och kylsystem med hög prestanda. Servitec är en station för.


HL Hydronics sortiment av avgasare omfattar tre helautomatiska avgasare för värme och kylsystem.

De är som, våra andra produkter, enkla att installera, driftsätta och styra. Möjlighet finns till manuell- eller . VWR enable science genom att erbjuda produktval, service, processer och vårt folk får det att ske. Används exempelvis för behandling av matarvatten till ångpannor och fjärrvärmeverk. Automatiskt avluftad vätska vid påfyllning och bibehållet tryck. Skyddad mot oönskad påfyllning.


Ett brett sortiment för olika anläggningar. Fungerar problemfritt tillsammans med de flesta expansionssystemen. OILCHAMP är en produkt som tillvaratar en miljömässig plan över våra resurser, och skyddar framtiden mot onödigt avfall. Den används till behandling av spädvatten till ångpannor- och fjärrvärmecentraler samt för avgasning och avsyrning av cirkulationsvatten.


AVGASARE ENA SYSTEMTRYCK 8-5BAR. Plug-in och avluftar både system och påfyllningsvattnet. Spirovent Superior är en automatisk. Färdigprogrammera enkel att använda.


Mycket hög avluftningsförmåga, för systemtryck bar - bar och max.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg