måndag 19 oktober 2015

Rör kamin

Här säljer vi rökrör i stål för spisar och kaminer. Komplettera din braskamin med ett bra rökrör av hög kvalitet. Våra rör finns i en rad olika utförande och av rad olika produkter som ger dig möjlighet att plocka ihop ett system som passar dina behov.


De flesta modeller erbjuds i grått eller svart, allt är tillverkat i mm högkvalitativ stål som ger en lång livslängd. Skorstensrör, skorsten, rökrör, rökkanal och modulskorsten.

Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. Sortiment av kaminrör för att ansluta din braskamin eller spis mot murstock. Köp ditt kaminrör hos Soliduct. Vi ser alltid till att ni kan hitta rökrör som passar just er spis och kamin.


Vi har både övergångar, stålrör och gjutjärnsrör. Enkel och lätt, löstagbara ben för enkel transport o förvaring. Stabil och effektiv plåtkamin.


Hjälper dig att göra tändved till alla sorters brasor.

Vår skorsten passar de flesta eldstäder och kaminer och kan dras nära brännbart material. Välj mellan att installera den synlig eller inbyggd. Om du inte har möjlighet att dra skorstenen invändigt, kan du använda dig av vår utvändiga skorsten.


Placera kaminen vid en yttervägg och dra skorsten utmed fasaden upp till nocken. Bild:Rak skorstensmodul Raka rör. Skorstenarna är otroligt flexibla och kan vinklas och sidoförskjutas näst intill hur som helst för att passa perfekt in i ditt hem. Du kan få din skorsten med fyrkantig huv i svart eller röd plåt eller rund huv i svart plåt, raka och vinklade skorstensrör samt välja mellan svarta, vita eller gråa rör för att skapa en inredningsdetalj av din . En kamin eller eldstad står på mångas önskelista och speciellt idag, när el- och oljepriser blir allt dyrare och kraftiga oväder slår ut vår elförsörjning. Behovet av en alternativ värmekälla i hemmet känns mer angeläget och med en braskamin från Contura får dessutom en väldigt mysig, stämningsfull och miljömärkt . På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar.


Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis! Tänkte att det kanske räckte med mindre dimension då det är så kort avstånd.


Kamin på bägge våningarna? Det innebär att du drar rör av stålplåt från braskaminen till . Förläng din skorsten på kaminen med vårt rökrör förlängning i rostfri plåt som borgar för lång livslängd.

Klicka här för mer information. Björsby Rör AB är en komplett rörfirma i Luleå. Vi fäster stor vikt vid personlig kontakt och har lång erfarenhet. Hos oss kan du få alla saker som sätter extra guldkant på din tillvaro.


Oavsett om det är nytt kök, badrum, braskamin eller helt enkelt billigare elräkning via en ny värmepump. Vi har Sveriges bredaste sortiment - mycket ligger i produktgallerierna till vänster, fler . Du är här:Första sidan Produkter Rökrör - Lackerade Ø1Isoleret Övrige delar Adapter till kamin indv. Har vi inte alla en dröm om att ha en öppen spis, kakelugn eller braskamin i fastigheten som vi kan sitta framför under kulna höstkvällar? Med tanke på hur energipriserna sticker i höjden är inte brasvärme enbart en mysfaktor, utan även en investering för att påverka .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg