tisdag 20 oktober 2015

Kyl och frys västerås

Vi ar ett stort utbud och ger experthjälp när du köper bland annat kylskåp, kaffebryggare, dammsugare och tvättmaskin. Vi säljer transportskadade nya och begagnade vitvaror. STÄNGT: Fredag, Lördag, Söndag, Måndag Vi har även filial som säljer Nya o Begagnade Åkgräsklippare och . Alla annonsörer Privat Företag. Karta och vägbeskrivning Öppet idag 07:- 16:30 .

Kyl Och Frys - vitvaror, hushållsutrustning, vitvaror, elinstallation, luftkonditionering, diskmaskiner, värmepumpar - företag, adresser, telefonnummer. Electrolux Kyl Och Frys - företag, adresser, telefonnummer. Vi installerar och reparerar kyl , frys och klimatanläggningar exempelvis i skolkà ¶k, restauranger, butiker, kyl- och frys lager, fastigheter, köpcentra och. Finns i lager i webbshoppen. Behöver du hjälp och snabba åtgärder är du välkommen att höra av dig till oss!


Hallstahammar och Köping är andra exempel på platser vi är verksamma på. Kontakta oss för professionell hjälp av våra duktiga medarbetare du också!

Anlita alltid en elektriker om du behöver hjälp med elarbeten som elinstallationer och kabeldragning. De har rätt kompetens för att utföra arbetet på ett tryggt och säkert sätt. Lämna en förfrågan här för upp till fem offerter från kvalitetssäkrade elektriker. Västerås Vitvaru Service. Våra PerfectCare-maskiner har tvättprogram speciellt framtagna för denimtyg – tvätta dina favoritjeans utan att de förlorar sin färg, look och passform.


Upptäck våra maskiner med Denim-program. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har 1anställda och omsätter 2miljoner. LG Hitta servicecenter : Besök LG Support för att hitta LG-reparatörer i ditt område.


Hitta mer information om produktsupport och reparation av LG-produkter. Fynda Vitvaror bland massor av auktioner. Hos oss har vi ett noga utvalt sortiment av hushållsmaskiner, vitvaror och dammsugare. Vi har vår egen köks- och förvaringsserie Sentens.


Välkommen in till oss i våra butiker. Edekyl ger dig funktion i alla tänkbara miljöer.

Vi levererar inte bara produkter - vi ger dig funktion - och tar helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service, allt för att du ska känna dig trygg som kund. Mälardalens Kyl och Ventilation AB. Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg