torsdag 29 oktober 2015

Sängmadrasser bäst i test

Bäst i test är Mios bäddmadrass Sleep. För en medeltung person förbättrar den stödet för rygg och svank med procent, om man jämför mot att ligga direkt på sängen. Det kan jämföras med Ikeas madrass Tromsdalen som bara förbättrar stödet med procent.


Madrassen från Mio får också högt betyg när . De flesta håller med om att det viktigaste med en säng, är att sova gott, vakna utvilad och känna att kroppen fått den vila och återhämtning som är så viktig för att orka med dagens alla utmaningar. Vi i Norden är det folk som är redo att lägga ned mest pengar på våra sängar, just för att vi .

Läs vårt test nu, så vet du vilka sängar som är riktigt sköna och prisvärda! Vilken är egentligen bäst ? Efter att ha läst på nätet om kärnor, zoner, överdrag i olika tyger och annat, hittade vi väldigt många . För andra året i rad har vår kontinentalsäng Cape Farewell Continental Comfort inkl. Testet har genomförts av Testfakta och i jämförelsen med likvärdiga produkter fick vår säng poäng av möjliga. Angiven siffra i tabellen är ett medelbetyg. Cigaretten har bränt hål genom hela.


Några utvalda mätvärden från testet.

Delbetyg, skala 1–där är bäst (vikt av totalbetyget inom parentes). Våra testade sängar håller den höga kvalitet som din kropp behöver. Upptäck ett stort, prisvärt utbud från ledande tillverkare. Det är ett uppdaterat test där man ser att en bäddmadrass från Jysk får bäst betyg.


Test av bäddmadrasser – DN. Andningsförmågan mäts bland annat via en testdocka som släpper ifrån sig fukt likt kroppen. Förmågan att avleda fukten blir sängens mått i testet.


Sammantaget utmärker sig de sex dyrare modellerna med relativt höga betyg. Hilding och Carpe Diem har bäst ergonomiska egenskaper, medan Jensen har . Kvalitet är centralt för varje material vi väljer. Bekvämlighet är kärnan av det slutgiltiga resultatet.


All vår samlade kunskap finns med varje gång vi utvecklar nya sängar. En bra bäddmadrass kan göra din säng både bättre och skönare. Men det är stora skillnader mellan olika märken, visar Testfaktas test. För att en bäddmadrass ska vara bra krävs att alla skikt i madrassen är flexibla och har god återfjädringsspänst, säger Alf Börjesson.


Kallskum eller latex: testet visar att just bäddmadrassen från Jysk också klarat sig bäst i testet. Jysk hade lyckats med den här madrassen också om kärnan varit latex. SÄNGEN ÄR HUSETS VIKTIGASTE MÖBEL.

Det är därför viktigt att du har den helt rätta. Därför är det tid för en ny säng!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg