fredag 16 oktober 2015

Service citroen göteborg

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Boka tid för service eller se vilka andra tjänster vi kan erbjuda dig.


Vi erbjuder det mesta för din bil. Vi har allt inom bildelar, biltillbehör och vi i använder oss endast av orginaldelar.

Vi hjälper dig med allt från . Här finns Sveriges modernaste Citroën - och SEATanläggning och på våning två, även kallad kundens våning, har vi en lounge med utsikt. Här kan du slappna av eller kanske få lite arbete utfört . Vi är experter på hela Citroëns-, SEATs- och SsangYongs modellprogram av bilar och transportbilar. Våra anläggningar finner du i Tagene i Göteborg och i Karlstad.


På våra anläggningar har vi även auktoriserade serviceverkstäder för Citroën , SEAT och SsangYong, du kan boka service direkt . Vi kan idag erbjuda det mesta inom bil såsoService ,. Välkommen till Henriksen Bilservice, din auktoriserade Citroen och Peugeot verkstad i Göteborg.

På våra servicecenter jobbar auktoriserade mekaniker som utför service efter högt uppställda krav för din bil. Boka en tid här direkt eller läs mer om våra servicecenter. Välj din närmaste ort för att se kontaktuppgifter och öppettider. Kontakta Citroën service.


Välj ort och avdelning, Göteborg , Norra . Specialister på reparationer av Citroën. Vi på Rays Bilservice AB är auktoriserade specialister på att serva, underhålla och reparera Citroën. Vi har över år i branschen och har upplevt de allra flesta problem som kan uppstå med din bil.


I samband med service på din bil får du rabatt på en extra . Här hittar du samtliga anläggningar med kontaktuppgifter. Citroën -auktoriserade verkstäder lämnar rabatt på reservdelar, tillbehör och service mot uppvisande av medlemskort. Det är dags att utföra service på min snart år gamla Citroen CGrand Picasso.


Dessutom ingår inte lånebil i priset. Jag ringde Henriksen Bilservice (Tuve, Göteborg ), dvs en auktoriserad Citroenverkstad. Försäljning av Nissan Citroën personbilar och transportbilar.


Aukoriserad verksta tillbehör och reservdelar.

På Bilforum i Helsingborg är vår gemensamma ambition är att tillmötesgå våra kunder med god service , såväl före som efter affären. Pris direkt innebär att du kan se priset för vald tjänst i samband med din verkstadsbokning. Pris direkt för vissa tjänster kan det förekomma bilverkstäder som inte kan visa priser.


I de fall vi inte kan visa Pris direkt får du alltid möjlighet att begära offert från din Mekonomenverkstad. Enda nackdelen var att jag fick vänta lite länge när jag skulle lämna in bilen på morgonen. Bra pris, snabb service , bra personal, gjorde det lilla extra utan att debitera för det. MECAs anslutna verkstäder har kompetens att göra det som är bäst för just din bil – och din plånbok.


Vare sig du är ute efter reparation eller service så kan du känna dig trygg med att du är i säkra händer hos oss. Vi är framför allt kända för vårt unika lågpriskoncept och vår goda service , men uppskattas också för vår pålitlighet och flexibilitet. Därmed är vi ett av de större taxiföretagen i Göteborg.


Nästan alla våra bilar är Citroën.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg