måndag 26 oktober 2015

Dålig lukt i lägenhet

Unken lukt i äldre möbler, som till exempel byrålådor och garderober, fås enkelt bort genom att man ställer ut små skålar med ättika i lådorna. LÄS OCKSÅ: En lägenhet som Annabelles har vi aldrig sett – heeeelt crazy! Klickgolv går att plocka upp och lägga dit igen.


Bli av med soplukt i lägenhet ? Relaterat även till sjuka hus.

Jag har precis flyttat in i min ny lägenhet , och trivs helt ok om det inte vore för den hemska lukten som sprider sig genom HELA lägenhete. Hur gör ni för att hemmet ska lukta gott? Det luktar i vår nya lägenhet ! Få en godare lukt i huset? Här våra bästa tips om hur du kan . Imorgon blir vi med hus (läs enorm sommarstuga). Nu undrar jag om någon här har några tips angående följande: Huset är ett dödsbo som trots.


Lägenheten är väldigt sliten, de som bodde här innan har bott här i år utan att det egentligen renoverats någonting.

Så det sitter liksom en massa. Tydligen ska ättika på nåt sätt neutralisera dålig lukt , vilket låter toppen. Så nu står det små skålar med ättiksprit lite här å var i lägenheten.


Nån som testat detta och vet om . Dom som bodde där innan verkar ha gjort just det, dåligt också, målat dåligt i rummen, lampknapparna är målade så att knappar blir en och tv uttaget så att man inte får. En kvinna i södra Sverige har under en längre tid besvärats av att det luktar illa i lägenheten. Hon beskriver lukten som stark, frän och lite kemisk.


Den känns starkast i hallen och vardagsrummet, men hon vet inte om den kommer från golv, vägg eller tak. För att hitta luktens orsak och källa kontaktade hon Aquademica. Lukt i trapphus är vanligt och beror ofta på att det i någon lägenhet har öppnats ett fönster vid matlagning så att det har blivit ett övertryck i lägenheten jämfört med trapphuset. Då skapas en luftström från den lägenheten ut i trapphuset.


Lukterna i trapphuset tränger sen in i övriga lägenheter via brevinkast . Trapphus – när det blir ett övertryck i lägenheten , jämfört med trapphuset, bildas en luftström som tar sig ut från lägenheten. Detta gäller även för sopnedkast och underliggande garage. Lukt utifrån – öppna fönster eller friskluftsventilationer som är placerade nära andra ventilationer eller fönster gör att lukter . Vi kollade ventilationen och kunde konstatera att den var dålig.

Det var så illa att det var imma på insidan av fönsterna. Eftersom fastighetsägaren samtidigt sa att folk klagat på lukt från lägenheten noterade vi också att vi inte kände någon lukt från husdjur. Pernilla Stjernfeldt inga . Jag har en ganska liten lägenhet jag brukar vara noga med att hålla det någorlunda städat visst det är lite damm i hörnen och så (men inget jag bryr mig så mycket om) men nu till saken dem senaste veckorna har det kommit en lukt , det luktar lite fränt och surt i varje fall ingen trevlig lukt jag har vädrat ut . Dålig lukt i lägenheten är ett vanligt förekommande problem. Vad beror den på och hur går det att bli av med den?


Vid dålig lukt kan du kontakta LGT för utredning och eventuella åtgärder. Det finns många orsaker till störande lukt, t. Jag vet inte hur det är med er, men för mig är det alltid viktigt att mitt hem luktar gott. Det ger en sådan fräsch och härlig känsla när man kommer hem. När man har gäster är det naturligtvis också väldigt trevligt med ett hem som uppfylls av en fräsch och frisk doft. Den effekten går ju till viss del att uppnå med . Känner du en konstig lukt i ditt hus?


Då kan det bero på fuktskada och mögellukt. Hur luktar mögel och hur kan du bli av med mögellukt? Det har kommit till styrelsens kännedom att vissa medlemmar upplever en förmodad avloppslukt i lägenheten. Styrelsen vill få detta utrett och kommer att rekl.


Sen kan det vara så att det luktar i ena sovrummet i en timme. Sen luktar där ingenting, men då plötsligt börjar det lukta i andra sovrummet som inte luktade alls nyss. Sen när man kommer hem så är det DÅLIG luft!


Vent-problem i badrum - dålig lukt. Om vattenlåset är torrt kan det inte hindra dålig lukt från avloppet att tränga sig in i ditt hem. Skruva loss vattenlåset och kontrollera så att låset är vattenfyllt.


Passa också på att ta bort eventuell smuts. Spola därefter rikligt med varmt vatten i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg