måndag 12 oktober 2015

Kampanj contura

Funderar du på att köpa kamin? Just nu har vi kampanjpriser på utvalda kaminer. Här hittar du din närmsta återförsäljare av kaminer från Contura. Välkommen hem till värmen.


Vad händer i kaminvärlden?

Denna webbplats använder kakor (cookies) för att garantera bästa möjliga användarupplevelse. Om du fortsätter att använda webbplatsen, accepterar du användningen av kakor. Hitta min närmaste butik. Contura 556T med gjutjärnslucka är en täljstenskamin med stora sidoljus som visar mycket av elden.


Täljsten är naturligt värmelagrande vilket ger dig bästa effekt av din kamin. Kaminen finns i svart och grått utförande. På denna sida visas aktuella kampanjer och erbjudanden.


Contura har kaminer i många olika utföranden och storlekar och just nu har vi bra erbjudanden på flera.

Då dessa produkter inte tillverkas längre säljs de endast så långt lagret räcker. Inga ytterligare rabatter kan utnyttjas vid köp av kampanjprodukter. För tillfället har vi inga kampanjprodukter till försäljning. Temperaturen sjunker och det börja kännas som att hösten smyger sig fram lite senare än vanligt.


Del av höstkampanjen från Contura är nu avslutad och del knackar på dörren och vill in i husen! Denna höstliga kampanj bjuder på lite mer täljstenskaminer. Täljsten har den fantastiska förmågan att lagra värme och kyla. Du hittar lätt din favorit och just nu har vi bra erbjudanden på flera populära braskaminer. En kamin från Contura höjer värdet på huset, sänker värmekostnaderna och sprider ljus i hemmet genom . Spara upp till 615€ på utvald kamin och skorstenspaket.


Citat om kaminen: Contura 35T har långa . Skånes största Kaminbutik. Surfa hit för att se fler erbjudanden. Kampanj på Contura, spara upp till 6. Jämför priser på Contura 7Kamin.


Det är lätt att hitta din favorit i Conturas breda sortiment och just nu har vi även bra erbjudanden på flera populära modeller.

Under kampanjperioden ger vi även 2. Braskaminer från Contura. Conturas produktionsanläggning och montering för kaminer och skorstenar är placerade i Sverige och kan stolt märka alla deras produkter med ”Made In Sweden”. Med deras stora sortiment av moderna kaminer i olika modeller, färger och former kan dessa passa in alla moderna hem och . Annonser,Kaminer,Skorstenar,Grillar,Etanolspisar,Paketerbjudande m. Alla de murspisar som ingår i Nordpeis aktuella kampanj visas här med sina förmånliga priser.


Utekök Contura steel basic manufacturer logo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg