tisdag 13 oktober 2015

Kcc avfuktare

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Välkommen till PriceRunner! Vi har valt att samarbeta med bl. KCC när det gäller kondensavfuktare, då KCC :s produkter håller mycket hög kvalitet och det är vad vi vill erbjuda Dig som kund.


KCC :s effektiva och energisnåla avfuktare reducerar den överskottet av fukt ur luften, och ger en hälsosam och luft.

Avfuktare kondensavfuktare KCC 820EA. I samband med tvätt, bad och dusch bildas fukt i våra hem och eftersom dagens hus är välisolerade, riskerar fukten att stängas inne. KCC erbjuder ett brett sortiment av luftavfuktare, anpassade för alla behov och utrymmen. Följden blir att kondens bildas på tapeter, tyger, mattor och andra ytor, vilket ofta gör . KCC -24S är en kraftfull, användarvänlig och stilren avfuktare som håller källaren lagom torr och huset välmående. KCC , det är ett av Ahlsells egna produkter.


Liten, smidig och effektiv - perfekt för tvättstugan där den torkar tvätten snabbt och enkelt.

Kraftfull avfuktare för utrymmen upp till cirka 2kvadratmeter. Passar i fuktiga utrymmen såsom tvättstuga, badrum, sommarstuga och källare. Hjälper till att hålla mögel och röta borta.


Har en behållare på hela liter som samlar upp vattnet från luften. Möjlighet att koppla på en slang och leda ut vattnet till avloppet finns. Drift- och skötselmanual KCC -16AJ. Tack för att Du har valt en produkt från KCC.


Läs användarhandboken noga innan användning och spara den för framtida bruk. Med KCC :s energieffektiva avfuktare reduceras den oönskade fukten i inomhusluften. Den inbyggda hydrostaten upprätthåller automatiskt en optimal luftfuktighetsnivå. Den fuktiga luften sugs in och kondenseras i förångaren. Sedan återför luftavfuktaren den . Vi har köpt en avfuktare enligt ovan och begriper oss inte på den skenbart enkla beskrivningen.


Jag begriper inte varför den går hela tiden? Den ska väl kunna stå på standby ? Och bara gå igång när det behövs.

Men den går timme ut o timme in utan att det behövs och utan att det blir vatten i tanken ? Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Detta förutsätter att avfuktaren går för fullt hela .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg