torsdag 15 oktober 2015

Portabel eldstad

Vi har många olika eldstäder både för pellets, ve kol. Portabel eldstad och grill tillverkad av stål. Handtaget går att fälla ned åt båda hållen och man kan bära den med sig. Askan faller ned genom hål och kan sedan hällas ut åt sidorna.


Firebox 4P Hopfällbar Eldstad.

Lagerstatus : Artikel har utgått. Elda med ve kol eller briketter. Parkeleverna Johan Svedbergs, Linus Bringsaas och Jimmy Wernholms egen version av en portabel eldstad.


P är den stora modellen för större sällskap. Konstruktionen är designad så att du kan fälla upp och ner spisen utan att montera lösa delar och det fungerar riktigt bra. Väl uppfälld fungerar spisen direkt som en portabel eldstad men även som ett vedkök om du monterar de tillhörande kokkärlsstöden.


Om man antingen vill ta med sig sin eldstad på resan eller om man har många rum i huset där man bor så kanske detta är vad som behövs.

PPEN SPIS ELKAMIN FÖR HÖRN VIT. Elegant eldstad för hörnet! Elektrisk öppen spis med två värmelägen som du placerar i ett av hemmets hörn.


Modellen är i rostfritt för lång hållbarhet vilket vi rekommenderar. Test av eldstaden som jag fick av min bror i julklapp! Eldstaden är enkelt portabel så du kan ta med dig den på dina äventyr eller i trädgården. Häftig eldstad från Landmann. Grillgaller medföljer, så eldstaden kan även användas som öppen grill.


Produkten är tillverkad av lackerad plåt. Inbyggt gnistskydd både på lock och på själva skålen. Eldstaden går att förflytta och är perfekt för att förgylla fina höst- och vinterdagar. Mariebergs Kakelugnsmakeri säljer skorstensfria kaminer i många olika utföranden.


Fördelen med en skorstensfri kamin är att den inte kräver installation. Liten eldstad för skonsam och miljövänlig camping. Kan laddas med kol eller trä och brasan finns klar för säker matlagning.


CanvasCamp respects your personal information.

Our website uses cookies to simplify the use of the website. Cookies are alphanumeric text files that enable recognition of your computer when you visit the site again. User names and preferences can be provided so that you do not have to enter your details again. Vill man känna sig helt lugn, kan man investera en mindre summa pengar i en portabel kolmonoxidvarnare. Vid användning av kamin i tältkåtan är problemet med kolmonoxidförgiftning försumbart.


Bränsle som brinner i kaminen skapar värme, och de varma gaserna stiger upp genom rökröret och lämnar tältkåtan i toppen. Verkar vara en portabel eldstad som även bör funka som grill, ty det går att köpa grillgaller som tillbehör. Packmåtten verkar vara funkis ur paddelsynpunkt. Men den kostar ca 900:- vilket gör kalkylen lite svår att få ihop. Själv kör jag med en biltema-hibachi av portföljtyp.


Eva Solo har ännu en gång kombinerat stil och funktion på ett otroligt sätt och designat en portabel eldstad där formen på globen framhäver lågornas skönhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg