onsdag 28 oktober 2015

Service tvättmaskin

Några få enkla steg håller din tvättmaskin i gång. Visar din tvättmaskin en felkod eller läcker den? Här finns praktiska råd för att avhjälpa ditt problem. Och om du behöver mer hjälp är du välkommen att kontakta vår service direkt.


Där kan du få personlig rådgivning eller boka ett besök av en servicetekniker. EP- Service erbjuder reparation och service av vitvaror och tvättstugeutrustning.

När du köper en hushållsmaskin från Miele väljer du lång livslängd och bästa kvalitet. Om du ändå skulle behöva hjälp någon gång, får du snabbt hjälp av. Om du behöver service på din Miele produkt - här hittar du allt du behöver. Vi utför reparation, service och lagar alla märken och maskiner när det gäller vitvaror och hushållsmaskiner.


Våra specialliserade tekniker med minst års erfarnhet vet hur viktig . Insemo utför service av tvättmaskin , diskmaskin, spis, kylskåp m. Stenungsun Uddevalla, Tjörn, Orust, Kungälv och Göteborg. På Whirlpool strävar vi alltid efter att ge dig den bästa servicen. Vi är ackrediterade servicegivare.

För att underlätta för oss att hjälpa dig så effektivt som möjligt ber vi dig att ha nedanstående uppgifter tillgängliga när du ringer. När du ringer är det bästa om du kan göra det när du är i närheten av den produkt som behöver service. Om ni funderar på att sätta in en värmepump eller vill ha en översyn på en befintlig pump är ni varmt välkomna att höra av er. Norr-Väst Hushållsservice i Järfälla utför service av vitvaror i Stockholm, Järfälla och Bålsta. Välkommen att kontakta oss!


Vi utför service och reparationer på värmepumpar, vitvaror och städmaskiner. Vi har lång erfarenhet och våra kunder är både privatpersoner och företag. Här bokar du besök av våra servicetekniker. Cylinda Service är Cylindas serviceorganisation med egna servicetekniker som alla är specialutbildade på Cylindaprodukter. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt, fyll i så mycket som möjligt av nedanstående.


Du kommer få ett sms med datum och tid för ditt . Vi hjälper dig i Gävleområdet som behöver installera en ny värmepump eller serva den du redan har. Elgiganten ansvarar för garanti och reklamation av dina produkter. Reparation och användarsupport däremot utförs av auktoriserad verkstad.


Tillverkare: Välj tillverkare nedan för hjälp och information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg